Reciclare cu premii – Campania „Orașe Curate Galați” 2024

1
Reciclare cu premii - Campania

În perioada 27 martie – 30 aprilie 2024, locuitorii din Galați sunt invitați să se alăture unei inițiative importante pentru mediu și să contribuie la transformarea orașului într-un loc mai curat și mai ecologic. Sub umbrela campaniei „Orașe Curate Galați”, inițiată de ECOTIC și susținută de partenerii locali, se desfășoară acțiuni menite să încurajeze colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice.

Mecanismul campaniei este simplu și atrăgător pentru locuitorii orașului. ECOTIC îi îndeamnă pe cetățeni să folosească soluțiile de debarasare puse la dispoziție gratuit și să predea deșeurile lor electrice și electronice. Ca o recompensă pentru fiecare predare de minim 15 kg, participanții primesc un premiu instant constând în două becuri LED, contribuind astfel la promovarea unei iluminări mai eficiente și mai sustenabile.

Pentru a facilita procesul de colectare, au fost stabilite mai multe puncte de colectare în oraș:

  • Punct Verde – Drumul Viilor, nr.1, deschis de luni până sâmbătă, între 8:00 – 16:00, și duminică între 8:00 – 12:00.
  • Strada Nufărului, nr 24 -26, accesibil de luni până vineri, între 6:00 – 14:00.
  • Stația de sortare Barbosi, disponibilă în zilele de luni până vineri, între 7:00 – 15:00.

În plus, ECOTIC și partenerii săi oferă locuitorilor posibilitatea de a solicita preluarea gratuită a deșeurilor voluminoase direct de la domiciliu. Comenzile pentru preluare pot fi efectuate telefonic la numărul 0236.312.282, facilitând astfel implicarea tuturor celor interesați în această acțiune de protejare a mediului înconjurător.

Prin participarea la campania „Orașe Curate Galați”, fiecare cetățean poate aduce o contribuție semnificativă la îmbunătățirea calității vieții în comunitatea sa și la protejarea mediului înconjurător pentru generațiile viitoare.

Alătură-te mișcării pentru un Galați mai curat! Reciclează acum și poți fi premiat! Participă la reciclare cu premii – ”Orașe Curate Galați” 2024 și fii parte din schimbarea pe care dorești să o vezi în comunitatea ta!

1 COMENTARIU

  1. Foarte interesanta si importanta aceasta initiativa de a transforma orasul Galati intr-un loc mai curat si mai ecologic. Este un motiv de mandrie pentru locuitorii nostri sa se alature miscarii „Orase Curate Galati” si sa contribuie la protectia mediului prin colectarea si reciclarea deseurilor electrice si electronice. Mecanismul campaniei este simplu si atractiv, iar premiile instant oferite pentru fiecare predare de minim 15 kg sunt o recompensa potrivita pentru efortul depus. Este foarte incurajator faptul ca au fost stabilite mai multe puncte de colectare si ca exista si posibilitatea de a solicita preluarea gratuita a deseurilor voluminoase de la domiciliu. Astfel, toti cei interesati pot participa la aceasta actiune de protejare a mediului inconjurator. Sunt convins ca prin intermediul campaniei „Orase Curate Galati” vom reusi sa aducem o schimbare semnificativa in comunitatea noastra si sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii pentru noi si pentru generatiile viitoare. Alatura-te miscarii pentru un Galati mai curat si fii premiat pentru efortul tau! Haideti sa fim parte din schimbarea pe care o dorim sa o vedem in comunitatea noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.