Recomandări: Ce poți face în Galați în fiecare weekend

0

După o săptămână grea și obositoare, toți așteaptă weekendul pentru a se relaxa.Vrei să ai parte de un weekend liniștit și interesant în orașul tău, Galați? Noi îți propunem câteva locații care îți vor face ziua mai frumoasă. Fie că ești un iubitor de spații interioare sau exterioare, noi avem câte o sugestie pentru fiecare!

  • Dacă ești un om cu înclinații spre artă, Teatrul Dramatic sau Teatrul Muzical îți propun peise impresionante. Sau poți da o tură la Muzeul de Artă Vizuală. Cât timp a trecut de la ultima piesă de teatru vizionată?
  • Găsești confort și alinare în muzică? Dacă vrei să asculți muzică live, să ieși cu prietenii și să te relaxezi, Union Jack te așteaptă în fiecare zi de weekend!
  • Ai chef de cumpărături? Dă o fugă la Shopping City Galați și vezi cele mai recente reduceri și ce se mai află în vogă.
  • Vrei să vezi un film, dar nu la laptop? Vrei să ieși în lume? Nu e nevoie să pleci la Brăila, acum Galați are propriul cinematograf. La Cinema Profesor Ioan Manole poți vedea filme 2D și 3D.
  • Dacă vrei să respiri aer curat și să faci puțină mișcare îți recomandăm o plimbare pe Faleză sau în Gradină Publică.

Scrie în secțiunea de comentarii de mai jos sugestiile tale pentru un weekend perfect!

Petronela Muntean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.