Recomandări pentru weekend: ce piese de teatru poți viziona în Galați și Brăila

0
191

Weekendul se apropie, iar noi avem nevoie de o pauză de la munca stresantă la birou. Dacă vrei să ai parte de timp liber calitativ în weekend, se recomandă vizionarea unei piese de teatru cel puțin o dată pe săptămână.

În Galați la Teatrul Muzical ”Nae Leonard” va avea loc premiera piesei ” Familia Trăsnită” pe 25 și 26 februarie. Iar vineri vă puteți delecta cu un concert simfonic.

La Teatrul Dramatic ” Fani Tardini”: Vineri, 24 februarie, ora 18.00, Sala Mare: Scandal la opera de Ken Ludwig – spectacol prezentat de Teatrul “V.I.Popa” Bârlad. Sâmbătă, 25 februarie, ora 18.00, Sala Mare:Petitoarele de Avksentii Tzagareli. Duminică, 26 februarie, ora 18.00, Sala Mare: “O scrisoare… pierdută!” de I.L. Caragiale.

În Brăila, la Teatrul ”Maria Filotti” poți lua parte vineri la un spectacol de Dragobete, începând cu ora 16.00 în sala Avantgarde. La ora 18.00, în aceeași zi, poți viziona ” Acasă la tata” de Mimi Brănescu. Sâmbătă, 25 februarie, ora 18.00 în sala Bujor Macrin – ” Casa” de Evgheni Griskovet și Anna Matison. Iar duminică, 26 februarie, în sala mare, piesa ” Papagalița și Curcanul” de Robert Thomas, ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.