Record pentru Autism – mii de mesaje în cel mai mare puzzle!

Record pentru Autism – mii de mesaje în cel mai mare puzzle!

77
0
DISTRIBUIȚI

Record pentru Autism – mii de mesaje în cel mai mare puzzle 22 Aprilie 2017

Dragii nostri, anuntam in premiera unul dintre cele mai indraznete proiecte initiate de APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi , prin care ne propunem sa CONSTRUIM in mod REAL, PALPABIL si mai ales TRAINIC, un ALTFEL de viitor pentru familiile copiilor cu autism din comunitatea galateana si nu numai. Toate realizările adunate in fiecare an, proiectele implementate cu succes și PROGRESELE dovedite in RECUPERAREA copiilor nostri SPECIALI ne-au ținut până acum în prima linie în lupta cu autismul și ne ”împing” să facem, mai departe, lucruri din ce în ce mai frumoase și mai mărețe, dovedind că IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL, chiar și în Galați, chiar și în România!

De data aceasta, va invităm SĂ IEȘIM ÎMPREUNĂ DIN TIPARE! Numele fiecaruia dintre voi va sta ca pretioasa marturie ca ne-ati fost alaturi, in scrierea celui mai SPECIAL RECORD! MII DE MESAJE, in cel mai mare puzzle facut vreodata in ROMANIA, vor impleti SOLIDARITATEA cu PUTEREA DE A TE IMPLICA, ce sta in mainile oricui si, la fel cum va fi efortul nostru colectiv, scopul final al proiectului este unul URIAS: achizitionarea unui teren in Galati, pe care vom construi, asa cum am demonstrat ca SE POATE, viitorul nostru COMPLEX DE CLADIRI, PENTRU SERVICII COMPLETE DE RECUPERARE SI INTEGRARE PE PIATA MUNCII, A COPIILOR SI TINERILOR CU AUTISM din intreg judetul Galati.

Asadar spunem ”START” si in mod oficial campaniei ” RECORD pentru AUTISM”, care se va incheia cu un eveniment public in aer liber, de mare amploare, la finalul lunii aprilie 2017, luna constientizarii autismului, si te așteptăm cu entuziasm să vii, alături de cei dragi ție, familie, prieteni sau colegi, să potrivești piesa ta, într-un puzzle uriaș al CURAJULUI și al SOLIDARITĂȚII, cum nu s-a mai văzut vreodată! Dacă nu poți veni, nu-ți face griji, vom prelua noi sarcina și vom avea grijă să-ți așezăm piesa la loc de cinste, alături de celelalte câteva mii, care vor întregi un tablou superb, al OMENIEI, al SPERANȚEI și al dovezilor de AFECȚIUNE venite din partea comunității gălățene.

Ai la dispoziție trei luni în care poți achiziționa, de la noi sau de la partenerii noștri, care ne vor fi ”complici” în acest inedit demers, piese uriase de puzzle, special concepute pentru acest eveniment, pe care le vei putea personaliza cu mesajul si numele tău, toate in sprijinul cauzei noastre SPECIALE. Vei putea achizitiona cate piese de puzzle doresti, in schimbul unei donatii de 20 lei, pentru care vei primi un bilet inseriat, pe care il vei putea pastra ca amintire a acestui act de BUNATATE, IMPLCARE si CURAJ DE A SCHIMBA IN BINE coltisorul tau de lume. Astfel, numele tău și o parte din tine se vor transforma într-o bucățică de FERICIRE pentru luptatorii nostri din APCA Galați, in timp ce AJUTORUL tau va fi temelia pe care vom construi, PRIN FAPTE, IMPLICARE si DETERMINARE, un viitor mai bun pentru copiii nostri SPECIALI si pentru intreaga comunitate, in care cu totii traim.
Tot pe această cale, lansăm provocarea, către toți prietenii și partenerii noștri, actuali sau viitori, institutii publice sau private, unitati de invatamant, societati comerciale, cadre didactice, specialisti, artisti, jurnalisti, voluntari si OAMENI cu suflet mare, de a fi solidari cu cel mai nobil ”RECORD pentru AUTISM” și de a întregi acest frumos lanț al faptelor bune, prin popularizarea evenimentului și vânzarea, în scop caritabil, a pieselor de puzzle, care vor contura, la scară mare, cel mai SPECIAL record de UMANITATE și IMPLICARE din partea întregii comunități!

Pentru mai multe informatii legate de eveniment, ne puteti contacta pe adresa : autism.galati@gmail.com si la urmatoarele numere de telefon: 0741635092 ( Cristina Ghizdavescu / Responsabil PR, APCA Galati) sau 0752675454 ( Nicoleta Lupoae, Presedinte APCA Galati), noutatile legate de campanie si evolutia acesteia urmand sa fie postate pe pagina evenimentului, pagina noastră oficială si site-ul asociatiei, www.autism-apca.ro

Așadar, haideți să ”punem pe harta” celor mai frumoase RECORDURI din lume, cele mai sincere și personale dovezi de AFECȚIUNE și BUNĂTATE, pentru cei mai SPECIALI copii din lume!
”Autismul este RECUPERABIL – Hai sa luptam IMPREUNA”
#RECORDpentruAUTISM , #luptamIMPREUNA, #fapteBUNE ,#copiiSPECIALI , #APCAGalati

Sursă Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.