Regalul Vienez vine pe scena gălăţeană. Câştigă un bilet la spectacol!

28
313
Regal Vienez Galaţi

Orchestra Simfonică Radio din Ucraina soseşte în premieră în România, în cadrul Regalului Vienez. Acest spectacol va fi prezent la Galați, pe 13 decembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena, care va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner și ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 si 19. Orchestra va fi compusă din 36 de instrumentiști iar pe acordurile vieneze va dansa Corpul de Balet „ANIKO BALLET”.

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 2 bilete cadou la acest spectacol. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 8 decembrie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

 

Căştigă aici şi alte bilete la spectacolele şi concerte sau bilete la film

28 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.