Reprezentațiile rămân suspendate la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

0

Reprezentațiile rămân suspendate la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” deoarece rata de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 se menține peste pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori la Galați.

Decizia menținerii restricțiilor a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care inițial suspendase activitatea teatrelor din municipiul Galați pentru o săptămână.

„Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, la nivelul județului Galați sunt interzise organizarea și desfășurarea de procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spații deschise, precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații închise (…)”, se arată în Hotărârea nr. 636 / 11.10.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Teatrul va putea relua reprezentațiile după o hotărâre favorabilă a autorităților – cel mai probabil, după ce rata de infectare va reveni sub pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Spectacolele pe care Teatrul le programase în luna octombrie vor fi reprogramate imediat ce acest lucru va fi posibil. Biletele cumpărate rămân valabile.

Cei care doresc să li se ramburseze contravaloarea biletelor cumpărate trebuie să trimită un email pe adresa bileteonline@fanitardini.ro dacă au cumpărat bilete online sau să sune la 0758-049-850 sau 0758-089-994 dacă au cumpărat bilete de la casa de bilete.

Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” le mulțumește tuturor pentru înțelegere și puteți urmări actualizările situației pe site-ul fanitardini.ro, pe pagina Teatrului de pe Facebook sau, și mai simplu, abonându-vă la newsletterul teatrului.

Reamintim faptul că activitatea a fot suspendată la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” deoarece angajat depistat pozitiv SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.