Cauți un restaurant cu specific pescăresc în Brăila? Iată ce-ți propunem!

1

Gândul îți stă la un păstrăv la grătar sau la un crap delicios de Dunăre? Atunci hai la un restaurant cu specific pescăresc din Brăila și încearcă aceste specialități culinare! Iată câteva restaurante pescărești din oraș care servesc o mâncare de pește absolut savuroasă.

Restaurant Pește și Vin

Cu un ambient plăcut și un meniu savuros, restaurantul Pește și Vin din Brăila este un restaurant cu specific pescăresc care respectă necondiționat tradiția și urbanismul, îmbinând strălucit clasicismul și modernitatea.
Excelența restaurantului se bazează pe selectarea celor mai bune produse, întotdeauna servite și aranjate cu imaginație pentru a satisface gurmanzii, cărora le place să servească adevăratele arome ale produselor de excepție. Un loc în afara timpului, care iți oferă mediul propice pentru ca tu sa pleci liniștit și fericit, restaurantul Pește și Vin se află pe DN22B KM 4, Brăila.

Restaurant Nemo

Amplasat chiar pe malul Dunării, km 175, la marginea rezervaţiei naturale „Insula Mică a Brăilei”, restaurantul Nemo este locul unde poți să te delectezi cu o priveliște uluitoare și să servești în același timp o mâncare din pește nemaipomenită. Ia micul dejun, prânzul sau cina departe de orice bruiaj urban şi griji cotidine, în ambianţa elegantă a restaurantului.

La Casa cu Stuf

Un modern complex de agrement care vine să aducă o notă de normalitate tuturor şi să arate ce înseamnă o oază de relaxare, departe de agitaţia oraşului. Aici vă puteți bucura de următoarele dotări ale complexului: un loc pentru echitaţie, un iaz în care pasionaţii pot pescui, loc de joacă pentru copii, căsuţe de patru stele – unde turiştii pot rămâne peste noapte – şi o cascadă din care cei dornici să guste din bucatele tradiţionale zonale îşi vor putea alege prânzul (crap şi caras).

Pe domeniu mai există şi o minigrădină zoologică cu lebede, păuni, iepuraşi şi raţe, unde cei mici pot petrece util timpul, hrănind animalele şi observându-le în mediul lor natural. Complexul, care se întinde pe o suprafaţă de 2,5 hectare, este situat în Baldovineşti, Strada Primăverii la numărul 208, la câţiva kilometri de Brăila.

Restaurant Donaris

Situat pe strada Principală nr. 120, sat Vărsătura, comuna Chiscani vis-a-vis de stațiunea Lacu Sărat, amplasat într-o clădire pentagonală cu accente arhitectonice neoromânești, Restaurantul Donaris s-a remarcat încă de la deschidere ca unul dintre cele mai elegante și în același timp discrete locuri din Brăila. Aici puteți servi preparapte delicioase din pește în timp ce vă relaxați cu un pahar de vin în mână!

Sperăm că ați regăsit din lista noastă de sugestii un restaurant cu specific pescăresc din Brăila la care vă veți putea satisface poftele! Ne-am orientat după recenziile restaurantelor pe site-uri precum Trip Advisor sau Google, comentariile clienților de pe Facebook, numărul de aprecieri, dar și după prezența lor pe platformele de socializare.

Dacă știți un restaurant pescăresc din Brăila în care se găsesc preparate din pește savuroase, pe care noi l-am omis, nu ezitați să ne scrii în comentarii!

Te-ar putea interesa și: La ce restaurante din Galați poți mânca cel mai delicios pește?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.