Restaurant McDonald’s în Barieră, în apropiere de Penny Market

Restaurant McDonald’s în Barieră, în apropiere de Penny Market

538
0
DISTRIBUIȚI
McDonald's Galaţi Brăila

Potrivit primarului, discuţiile pentru realizarea McDonald’s în zona Barieră, pe o locaţie privată, sunt foarte avansate, la acest moment fiind eliberat chiar un certificat de urbanism

Brăilenii pasionaţi de restaurante fast-food au parte de o veste bună. Din 2018 va începe construcţia unui restaurant Mc’Donald’s la Brăila. Pe surse, am aflat că acesta ar putea fi poziţionat undeva în zona magazinului Penny Market din Barieră, însă primarul Marian Dragomir nu a dorit să confirme sau să infirme informaţia, invocând clauze de confidenţialitate. Cu toate acestea, Dragomir a precizat că într-adevăr restaurantul va fi poziţionat în zona Barieră, pe o locaţie privată, cu precizarea că Primăria şi-a manifestat toată deschiderea.

“Prima oară am discutat cu ei la vreo şase luni de când am ajuns primar, dar a fost o discuţie mai mult de tatonare. Discuţiile serioase au început acum trei luni. Ne-am întâlnit cu ei de mai multe ori. Au venit la sediul Primăriei împreună cu proprietarii. Ne-am manifestat susţinere totală. Magazinul McDonald’s va fi amplasat pe o locaţie privată, dar nu pe triunghiul din Barieră, unde Primăria are un litigiu, şi nici în spălătoria auto care este închisă, aşa cum s-a vehiculat. Este o altă locaţie, dar nu pot să vă ofer detalii. Pot spune doar atât, că este o zonă privată. Cu o lună de zile în urmă au obţinut certificat de urbanism. Dar este o construcţie care începe abia de anul viitor”, a declarat Dragomir.

Citeşte articolul întreg pe Obiectiv Vocea Brăilei

S-ar putea să te interseze şi „O călătorie în lumea dansului” – la Sala de Concerte a Palatului Lyra

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.