Restaurante fast food în Brăila care îți livrează experiențe surprinzătoare

0
Restaurante fast food în Brăila care îți livrează experiențe surprinzătoare

Atunci când ești pe fugă și cauți ceva rapid de mâncare, prima opțiune pe care o ai sunt restaurantele de tip fast food în Brăila. Vei descoperi mai jos care sunt cele mai recomandate meniuri din zonă.

104 coffee
Chiar dacă principala menire a 104 coffee nu este aceea de fast food, aici găsești un sortiment variat de sandwich-uri pe care să le savurezi pe drum spre serviciu. Pe lângă delicoasele sandwich-uri pe care le găsești la 104 coffee, poți savura o salată sănătoasă și delicioasă, dar și deserturi de casă delicioase. Îți dăm un pont. Pentru a-ți începe ziua bine savurează un sandwich mediteranean și un freddo latte machiatto. Sună bine, nu?

Patiseria Leon
Asemeni 104 coffee, nici Patiseria Leon nu este de principiu un restaurant de tip fast food. Dar cu toate acestea au un segment dedicate acestui tip rapid de mâncare. Salate și sandwich-uri delicioase sunt preparate zilnic pentru ca tu să te bucuri de cele mai naturale gusturi, așa cum ne-a obișnuit Patiseria Leon până acum. Dacă vrei să încerci un altfel de preparat pentru a-ți potoli foamea, recomandăm o porție gustoasă de Quiche cu pui. Cu siguranță vei pleca de la Patiseria Leon cu o stare de bine!

Pui la jar Brăila 
Puiul bine rumenit și tochitura moldovenească te așteptă la Pui la jar Brăila să le savurezi. Și toate astea într-un timp foarte scurt. Unul dintre restaurantele fast food în Brăila cu un meniu variat și o servire rapidă, Pui la jar este gata să te surprindă plăcut, ori de câte ori alegi să îi treci pragul. Fie că îți dorești să servești cele mai gustoase preparate la jar în confortul propriei case, fie că vei servi la locație, gustul este întotdeauna același.

Tora Tora fast food
Tora Tora fast food te întâmpină cu un meniu diversificat, potrivit chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. Dacă nu ești adeptul unui meniu classic de tip fast food în Brăila, îți recomandă să încerci Gazpacho, numai bun pentru sezonul estival, mai ales pentru aceia dintre noi care pun silueta pe primul loc. Comandă felul de mâncare preferat și bucurăte de experiența pe care Tora Tora fast food o livrează.

Madry Pizza
Madry Pizza este un restaurant de tip fast food în Brăila deschis relative recent. O echipă tânără, dinamică și profesionistă, îți stă la dispoziție atât la locație cât și la tine acasă. Meniul variat îți oferă o gamă largă de posibilități atunci când trebuie să alegi ceva gustos și sănătos pentru mesele din timpul zilei.

La Grecu-Fast Food
Unul din cele mai cunoscute restaurante din tip fast food în Brăila este La Grecu-Fast Food. Aici vei găsi cele mai clasice componente ale unui meniu fast food. Preparatele pot fi servite în cele două locații La Grecu-Fast Food existente în Brăila, la birou sau acasă dacă alegi livrările la domiciliu.

Cât de des alegi să mănânci de la restaurante de tip fast food în Brăila? Care este preferetul tău?

Tu știi Unde poți mânca cea mai bună înghețată artizanală în Brăila și Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.