Revelion 2019 în Galați. Unde petrecem cea mai festivă noapte din an?

2
12606

Revelion 2019 în Galați. Unde petrecem cea mai festivă noapte din an?

Știm, fiecare dintre noi, că întrebarea „Unde facem revelionul?” apare uneori mult prea devreme. Dar toamna asta a fost atât de lungă, frumoasă și îngăduitoare cu noi, încât am păstrat feeling de vară până târziu în noiembrie. Totuși, e noiembrie! Poate nu e chiar deplasat să ne întrebăm cum vom celebra noaptea cea mai lungă din an și mai ales la ce așteptăm pentru Revelion 2019 în Galați.

Așa că am dat iama prin social media și, mai jos, este ceea ce am aflat de la cei mai conștiincioși organizatori din oraș.

Restaurant Havana găzduiește, ca în fiecare an, petrecere mare de revelion, iar tematica din acest an este „Revelion Voievodal”. Meniul propus este în ton cu tematica aleasă, veți primi aperitiv, fel principal cu doradă, fel secundar cu proțap voievodal și frigărui de pui la jar, plăcintă coaptă la vatră și open bar. Dacă alegeți să petreceți Revelion 2019 aici, veți dansa pe ritmuri de muzică live cu formația Rustic și veți plăti 425 lei/ persoană.

Gossip vine în anul acesta cu propuneri de mini-revelion și ne prezintă cele trei variante de meniu din care putem alege. Prima variantă costă 85 lei/ persoană și conține aperitiv și fel principal cu ruladă de porc, a doua, în valoare de 100 lei, vine cu apertiv și fel principal pe bază de pește. Cea de-a treia variantă propusă costă tot 100 lei/ persoană și are specific tradițional românesc- platou cu gustări reci, sărmăluțe și pomana porcului. Aici, toate meniurile vin cu desert.

Petrecere de revelion 2019 este și la Aquarium Events. În valoare de 290 lei/ persoană, meniul propus de organizatori vine în trei feluri – aperitiv, pulpă de rață și somon, desert și open bar. Dacă optați pentru acest restaurant și veniți într-un grup de minim zece persoane, veți beneficia de o reducere de 10%.

Divino Ballroom– Fifty shades of New Year. O tematică misterioasă și catchy, și nici meniul lor nu este mai prejos. Acesta conține un aperitiv bogat și rafinat, două feluri principale cu pește, respectiv mix de curcan și mușchi împănat, desert și open bar. Prețul este de 350 lei/ persoană, iar grupurile de peste 20 de persoane beneficiază de o reducere de 10%.

Restaurant Hera propune pentru Revelion 2019 ritmuri românești pe muzica Formației Da Joc. Pentru cei 300 de lei de persoană, veți primi un meniu cu aperitiv, antreu cald din pește, mix de curcan și berbecuț și desert. Fiecare masă va avea 1L de whiskey și 0.75L cremă de whiskey, iar apa, vinul, sucurile și cafeaua, la discreție.

Salonul de Evenimente Mircea Eliade organizează petrecerea dintre ani și ne propun un meniu cu aperitiv, gustare caldă, cotlet de porc grill, desert și băuturi: 100 ml whiskey, 100 ml vermouth, vin, apă și sucuri la discreție. Meniul la acest salon va costa 210 lei/ persoană.

Deși nu au dezvăluit, încă, meniul în detaliu, organizatorii de la Olympic Ballroom promit, în afișul evenimentului Revelion 2019, o petrecere cu muzică live cu formația Basarabia, un meniu rafinat, open bar și artificii la miezul nopții. Totul pentru prețul de 350 lei/ persoană.

Tot muzică live cu specific românesc dorește să ofere și Restaurant Cosoreanu tuturor oaspeților săi în noaptea dintre ani. În prețul de 280 lei/ persoană, aceștia vor avea și un meniu cu: gustare rece, gustare pescărească, fel principal cu mușchi de porc, desert și open bar, iar ritmurile petrecerii vor fi dictate de formația Autentic.

Revelion 2019 vă așteaptă la Restaurant Contess cu DJ music, de data aceasta, și cu un meniu din trei feluri și băuturi variate. De asemenea, organizatorii includ în programul lor și specatcol de artificii și o tombolă. Prețul este de 220 lei/ persoană, iar grupurile de minim 10 persoane vor primi un discount de 10%.

Muzică live de petrecere inlcude și Casa Românească în programul său pentru marea petrecere de sfârșit de an. Meniul cu gustare, fel principal cu doradă și mix de curcan și mușchiuleț, tort și open bar, va costa 290 lei/ persoană.

Restaurant Perla Dunării organizează două petreceri, atât în restaurantul de la parter cu formația de muzică live Adagio și Minodora Dediș, cât și în cel de la 100m înălțime, pe muzica unui DJ profesionist. 250 lei/ persoană va costa meniul cu gustare și trei feluri principale și desert, iar lista de băuturi va conține whisky și cremă de whisky, șampanie, sucuri, apă și cafea.

Muzică de mare petrecere va fi și la Restaurant Pescăruș, cu formația Andante. Pentru aceasta, dar și pentru cele 3 feluri de mâncare, desert și open bar, oaspeții vor trebui să plătească 300 lei/ persoană.

“Vă așteptăm să sărbătorim împreună trecerea în noul an, cu muzică bună, preparate delicioase și o atmosferă de neuitat.“ ne spun organizatorii de la Restaurant Takis. Aceștia oferă gustare și două feluri principale, desert și open bar, pentru prețul de 250 lei/ persoană.

Și Salon Elite organizează Revelion 2019 în acest an. Deși nu detaliază conținului meniului lor, aceștia menționează că totul este “ultra all inclusive”, iar distracția este asigurată de DJ Cipiland.

Restaurant Levant organizează și în acest an petrecerea de revelion. Organizatorii ne propun un meniu cu aperitiv și două feluri principale cu o abordare tradițională – sărmăluțe și mușchiuleț de porc și mousse de ciocolată la desert. Vor fi, de asemenea, gustări și fructe, iar în ceea ce privește meniul de băuturi, acesta va conține apă, sucuri, cafea și vin la discreție și 100 ml whiskey sau Angelli de persoană. Petrecerea se va da pe ritmuri de muzică live, prețul unui meniu fiind de 300 lei/ persoană.

Restaurant Teatris nu dezamăgește nici în acest an la capitolul varietate și glam. Și când spunem varietate, ne referim atât la meniu, cât și la entertainment. Meniul propus de chefi este unul cu aperitiv și două feluri principale bazate pe pește, fructe de mare și rață, iar cel de băuturi vine cu o gamă variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice. Petrecerea tematică – Black & White – se pare că va fi una de pomină întrucât, cei ce vor opta pentru revelion aici, se vor distra cu DJ Silviu Andrei, DJ Razz si MC Mihai Bejan. Totul pentru prețul de 500 lei/ persoană.

Petrecere mare se anunță și la Restaurant Bora Bora în noaptea de revelion 2019. “Meniu rafinat, open bar nelimitat, candy bar, fruits bar și tort festiv.“ declară organizatorii în promovarea evenimentului. Varietate la capitolul entertainment veți găsi și aici, dacă alegeți această petrecere – muzică live by Cristina Bleandura, recital Duo Evergreen și DJ Ciprian Boscu. Miezul nopții va fi întâmpinat cu artificii și, tot din capitolul entertainment, vă puteți lua amintirile acasă pentru că aici aveți și cabina foto. Revelion 2019 la Bora Bora va costa 380 lei/ persoană.

Restaurant Alltime organizează seara de Revelion 2019 și vă întâmpină dacă le călcați pragul cu un meniu 3 feluri- aperitiv și feluri principale cu rață și somon, desert, apă, sucuri și open bar generos. Acesta va costa 280 lei/ persoană.

Complex Heaven Galați anunță o petrecere pe ritmuri de muzică live cu Taraf Busuioc, iar pentru cei 300 lei/ persoană plătiți, veți primi trei feluri incluzând aperitiv, pulpă de rață, șalău în fulgi de migdale și desert. Din gama de băuturi, organizatorii includ în meniu apă, cafea, sucuri, vin, whiskey, digestive și șampanie.

Restaurant Grădinița pun la dispoziție restaurantul lor pentru petrecere cu prietenii. Ne sugerează să îi contactăm pentru detalii, ceea ce ne lasă impresia că acest loc poate fi rezervat în totalitate pentru un singur grup mai mare. Interesant!

Eli`s House ne invită la o petrecere de pomină în noaptea de revelion împreună cu DJ Marco și ansamblul artistic Olympos. În meniul de 250 lei/ persoană, aceștia vor oferi aperitiv, felul întâi cu somon, felul doi cu duet de curcan și mușchiuleț de porc, desert și open bar.

Meniul de Revelion 2019 propus de Restaurant Madona are iz tradițional și costă 175 lei/ persoană. Aici vă veți bucura de aperitiv cu specific românesc, mix de sărmăluțe, mix grill, gustări, apă, vin, cafea și sucuri la discreție, 100 ml whiskey pentru domni, 100 ml vermouth pentru doamne și șampanie.

Restaurant Camino ne așteaptă și în acest an să petrecem alături de ei. Cadrul festiv este asigurat de muzica lui Florin Migireanu, iar meniul include aperitiv, un fel principal cu pește și fructe de mare, al doilea cu porchetta, 75 ml whiskey pentru domni, Campari Orange pentru doamne și open bar cu vin, cafea, apă, sucuri. Toate acestea pentru 300 lei/ persoană.

Complex Arts ne anunță că ei organizează party-uri de minirevelion 2019 în zilele de joi, vineri, sâmbătă, duminică, au formație de muzică live și variante de meniu la alegere și ne invită să îi contactăm pentru informații detaliate.

Revelion 2019 poate fi petrecut și la Complex Deliria Gârboavele. În afișul evenimentului, organizatorii ne spun că anul acesta ne putem distra dacă alegem acest restaurant cu muzica formației Artistic și „mâncăruri și băuturi alese”. Un meniu aici va costa 250 lei/ persoană.

Meniul nostru este special ales pentru a satisface orice preferință culinară” spun organizatorii de la Zolotko Ballroom . Aceștia includ în meniul de revelion aperitiv variat, fel principal cu butterfish, un al doilea fel principal cu piept de pui și cotlet de porc, desert, gustări dulci și open bar cu băuturi răcoritoare, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, shoturi, vin. Acest meniu va costa 350 lei/ persoană.

La Restaurant Cina, Revelion 2019 va fi organizat în două săli dintre care veți putea alege în funcție de meniul preferat. Aveți varianta de meniu tradițional cu aperitive de casă, sărmăluțe și grill la 185 lei/ persoană. Sau puteți opta pentru a doua variantă propusă cu aperitive, fel principal cu păstrăv la grătar și friptură de porc grill, pentru 275 lei/ persoană. Selecțiile de băuturi diferă, de asemenea, în funcție de opțiunea dvs. pentru unul dintre meniuri.

La Restaurant Diamond se petrece cu formația Live în noaptea de revelion, iar dacă optați pentru acest restaurant, trebuie să știți că veți avea parte de un meniu all inclusive, iar preparatele vor veni sub formă de aperitiv, un fel principal cu șalău în crustă de migdale, iar al doilea cu piept Moutarde și cotlet tradițional. Prețul unui meniu aici va fi de 280 lei/ persoană.

Fine Dining New Year`s Eve se numește evenimentul celor de la Lyra Restaurant, iar preparatele din meniul lor de revelion confirmă, pentru că aici vă veți delecta cu: Amouse bouche, scoici Saint Jaques, sorbet de lămâie, file de biban, cotlet de berbecuț și alte delicatese dulci și sărate. Barul va fi în regim open și ceea ce ni s-a parut interesant este faptul că puteți alege să rămâneți cazați în hotelul Vega, dacă alegeți pachetul de 500 lei/ persoană. Prețul pentru petrecerea de revelion fără cazare va fi de 400 lei/ persoană.

Cu un meniu foarte variat și atractiv ne întâmpină și Amiro Events la petrecerea de revelion din acest an. Cu aperitiv, pește, friptură, gustări, desert și open bar, petrecerea aici va una elegantă sau „o alegere pentru un Revelion de 5 stele!” dacă e să cităm din prezentarea evenimentului. Formația Belcanto va întreține atmosfera, va fi și o tombolă, artificii, distracție garantată!

Tot cu muzică live vă așteaptă și restaurant Stilexpert. Gazdele vă primesc cu pălincă și șoric, gustare rece, felul doi- dorada, felul al treilea- mix de mușchiuleț și piept de curcan umplut și prăjitură festivă. Fiecare masă de zece persoane va avea 0.7 L whiskey, cocktailuri, sucuri, apă, vin, cafea la discreție și șampanie la miezul nopții. Distracția este asigurată de formația Contrast, iar prețul unui meniu aici este de 265 lei/ persoană.

Restaurant Serafin organizează atât petrecere de revelion la prețul de 250 lei- all inclsuive și muzică live, cât și mini-revelion și petreceri corporate cu meniuri începând de la 70 lei/ persoană. Organizatorii ne invită să îi contacăm pentru mai multe informații.

Acestea sunt doar câteva dintre petrecerile care se anunță în oraș, iar noi trebuie să recunoaștem, că ne trece un fior de… mare distracție. Așteptăm cu nerăbdare și ofertele celorlalte restaurante, pub-uri și saloane și, bineînțeles, că vom reveni cu update-uri cu cât, cum, unde petrecem cel mai tare Revelion 2019 în Galați?

Citește și articolul: Revelion 2019 în Brăila. Unde petrecem cea mai plină de viață petrecere din an?

 

Dana Tchici

2 COMENTARII

  1. BUNA ZIUA !
    APRECIEM CA ATI MENTIONAT NUMELE COMPLEX ARTS IN ARTICOLUL DVS DAR S-A PRODUS O GRESEALA SI ANUME ATI ETICHETAT GRESIT! Numele corespunde dar nu si pagina!MULTUMIM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.