Revelion 2019 în Brăila. Unde petreci cea mai tare noapte dintre ani?

0
Revelion 2019 în Brăila. Unde petreci cea mai tare noapte dintre ani?

Este deja frig și mohorât, iar singurul lucru care ne scoate din nostalgia de toamnă târzie este faptul că… se apropie sărbătorile! Și cei mai mulți dintre noi se gândesc deja la cea mai festivă noapte din an: revelion 2019. Ce e de făcut, așadar, dacă ești din Brăila și vrei să alegi cea mai frumoasă petrecere pentru tine și prieteni? Decizii, decizii…

Nu am stat prea mult pe gânduri, am pornit în căutare de oferte și iată ce am găsit. Bineînțeles că lista este una deschisă, așa că dacă auziți de o petrecere tare, nu ezitați să ne dați de veste.

Muzică de petrecere se va auzi și la Melody Club în noaptea de revelion. Aici, invitatul serii va fi Sorinel Puștiu, iar seara va fi completă, spun organizatorii, dacă optați pentru pachetul special la o masă de șase persoane, ce include platouri, o sticlă Johnnie Walker Black Label și șase Pepsi, o sticlă de șampanie Moet & Chandon și tort festiv. Prețul pentru un astfel de pachet va fi de 450 lei/ persoană.

Cafe Noir este, probabil, în topul căutărilor din acest an în materie de petreceri de revelion. Meniul va conține aperitiv generos, fel principal tradițional cu sărmăluțe, iar la felul secundar- mix de mușchiuleț de porc, cârnați tradiționali și pulpă de pui cu garnitură de piure de țelină, desert și open bar. Entertainmentul este garantat de DJ Riel, șampanie și artificii, și va costa 300 lei/ persoană.

În meniul de la Restaurant Paradis Corso, vor fi aperitive, trei feluri principale din pește, curcan și purcel, gustări și desert, iar din categoria băuturi, organizatorii oferă 100 ml whiskey, 100 ml Martini, cocktailuri, vin, apă, sucuri și cafea. Distracția va avea loc pe muzica lui DJ Mario și va costa 300 lei/ persoană.

Restaurant Red Sky organizează și în anul acesta petrecerea de revelion și oferă patru feluri de mâncare – aperitiv și trei feluri principale, dintre care unul îl vor reprezenta iubitele sărmăluțe, dar și pește și mușchiuleț Wellington. Vor avea, de asemenea, prăjitura festivă, candy bar, fructe și gustări, whiskey pentru domni și cocktailuri pentru doamne, apă, sucuri și cafea la discreție. Șampania este nelipsită la miezul nopții și veți plăti, dacă alegeți acest restaurant, 350 lei/ persoană.

Puteți să vă bucurați de un meniu cu aperitiv, șalău și pulpă de rață, dacă alegeți pentru revelion 2019, Restaurant Privighetoarea. Tot aici, meniul va mai conține și tort festiv, iar în ceea ce privește băuturile, veți avea apă, cafea, sucuri și cocktailuri la discreție, 100 ml whikey și 50 ml Martini de persoană. Maria Ciocan Band asigură ritmuri live de petrecere. Totul pentru prețul de 350 lei/ persoană.

Tot pe muzică live cu formația Noroc, puteți petrece noaptea de revelion, dacă optați pentru petrecerea celor de la Restaurant Nufărul. Pentru cei 295 lei/ persoană plătiți, organizatorii vă asigură un meniu cu aperitiv și două feluri principale – pește și mix de friptură, băuturi non-alcoolice și vin la discreție, 100 ml whiskey de persoană și o șampanie la patru persoane.

Noi, trebuie să spunem, am intrat deja în atmosferă festivă. Fie că alegem Brăila, fie că vom petrece în Galați, suntem convinși că organizatorii de Revelion 2019 vor încerca să ne ofere cel mai plăcut cadru pentru voie bună. Cel mai important pentru noi va fi, ca întotdeauna, să îi avem alături pe cei mai dragi nouă.

Și nu uitați, revenim cu update-uri. Căutarea pentru cea mai reușită petrecere continuă…

Update…

Petrecerea de Revelion 2019 de la Salon Imperial va costa 380 lei, iar organizatorii spun că atmosfera va fi „întreținută de formația Tezaur și invitat special Tina David. Vom avea muzică bună, mâncare delicioasă și artificii.” Mai exact, meniul de mâncare conține 3 feluri, cu aperitiv și feluri principale pe bază de somon, respectiv duet de rață și mușchiuleț de porc, desert. În ceea ce privește meniul de băuturi, acesta este generos și variat, de la băuturi alcoolice, apă, cafea, sucuri până la cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, șampanie și vin. 

Grand Restaurant Orient „vă pregătește o petrecere de neuitat pentru seara de Revelion!”,declară organizatorii de aici. Aceștia ne mai transmit faptul că ne așteaptă cu patru feluri de mâncare, desert, gustări, open bar, muzică live, șampanie și artificii, totul la prețul de 400 lei/ persoană.

Pachetul de revelion de la restaurant Donaris include în acest an- aperitiv, fel principal cu duo de somon și butterfish, piept de curcan umplut și antricot de mânzat, desert. În cei 400 lei/ persoană plătiți, veți primi, de asemenea, băuturile în regim open bar, muzică live cu Sunmusic Band, spectacol de dansuri populare și jocuri de artificii.

Casa Artemis ne primește în acest an cu un meniu care va costa 180 lei/ persoană și care va cuprinde un meniu variat de preparate, printre care creveți, doboș, piept de rață, somon cu legume, garnituri, cafea și șampanie. Această ofertă se adresează exclusiv grupurilor de 30 de persoane.

Din trei feluri de preparate este și meniul de la Ascunsa Events, cu aperitiv, file de dorada, mușchiuleț de porc, desert, open bar, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, candy & fruits bar, șampanie la miezul nopții. Acest meniu va costa 350 lei/persoană.

Restaurant Aranski găzduiește Revelion 2019 cu un meniu ce va costa 270 lei/ persoană. De această sumă, veți avea parte de aperitiv variat, fel principal din file de păstrăv și desert. Barul va fi în regim open, veți primi șampanie la cumpăna dintre ani, iar muzica este asigurată de formația Ambient.

Aperitiv, două feluri principale cu butterfish și mușchi de porc imperial, tort festiv, gustări și fructe. Așa arată meniul de la restaurant All Saints. Acesta va costa 340 lei/ persoană, iar în această sumă sunt incluse și băuturile – whiskey, vodka, vermouth, câte 100 ml- vin, apă, sucuri, cafea la discreție. Pe muzică live cu formația Dinamic vă veți distra dacă alegeți acest restautant.

 

Dana Tachici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.