Revelion cu 70 de lei – organizat de Primăria Galaţi pentru cei...

Revelion cu 70 de lei – organizat de Primăria Galaţi pentru cei cu venituri mici

326
0
DISTRIBUIȚI

900 de locuri sunt disponibile la petrecerea de Anul Nou, care va avea loc la Patinoar * Petrecere de Revelion organizată de Primăria Municipiului Galaţi pentru pensionarii şi persoanele cu venituri reduse. Revelionul va avea loc la Patinoarul Artificial, unde vor fi disponibile 900 de locuri. Biletele vor putea fi cumpărate de la Teatrul Muzical “Nae Leonard” din Galați începând de joi, 22 decembrie, de la ora 8:00. Prețul unui bilet va fi de 70 de lei de persoană.

Singura condiție pentru cei care doresc să achiziționeze astfel de bilete este să prezinte cuponul de pensie sau adeverința de venit, iar valoarea înscrisă pe acestea să nu depășească suma de 1.100 de lei.

Meniul de la masa de Revelion va cuprinde trei feluri principale – preparate din pește și carne de porc, la care se vor adăuga băuturi alcoolice și cafea, a informat Biroul de presă al Primăriei.

„Petrecerea va fi susținută de: artiști ai Teatrului Muzical «Nae Leonard», formația Experience, trupa The Gibson Brothers,  Paul Buța și Theodor Munteanu și va mai avea loc și un recital de colinde”, mai transmite sursa citată.

Sursa: Reperul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.