Descoperă unde poți petrece Revelionul 2020 în Brăila!

1
Descoperă unde poți petrece Revelionul 2020 în Brăila!

Tu te-ai gândit unde sărbătorești noaptea specială pentru Revelionul 2020? Noi am pregătit câteva idei cu restaurante din Brăila ce organizează petreceri excepționale pentru noaptea dintre ani.

Pește și vin

La Pește și Vin, noaptea dintre ani va îmbină o experiență culinară deosebită cu muzică live, open bar, tombolă și artificii. Selecția de preparate va fi pregătită sub atenta îndrumare a lui Chef Kenan Inci. Meniul include aperitivele, cele două feluri de mâncare: somon și butterfish; mușchi de vită sous vide suflat cu aur; desert; cheesebar. Formația Jampa Orchestra și DJ-ul invitat se vor ocupa de muzică și atmosfera de dans. Totul la 500 de lei de persoană. Sună la numărul 0749149041 și rezervă-ți locul acum!

Adriano Events

Situat pe strada Transilvaniei nr. 7, Adriano Events te invită la ce mai mare petrecere de revelion. Atmosfera va fi întreținută de Raluca Aliman și Formația Frații Stan, cu invitații speciali ”Ansamblul Pandelașul” și trupa de dans Total Dance, care vă vor capta atenția cu dansuri orientale și țigănești. Meniul este unul special format din aperitiv și trei feluri de mâncare, un open bar nelimitat cu băuturi alcoolice și non-alcoolice. Bucurați-vă și de tombola specială cu premii de la miezul nopții! Prețul este de 450 de lei de persoană, iar pentru informații și rezervări apelați numărul de telefon 0743419113.

Chira Chiralina

Întâmpină Noul An într-o atmosferă de poveste, cu muzică bună și mâncare delicioasă în cadrul Restaurantului Chira Chiralina. Atmosfera muzicală va fi întreținută de Maria Radu și Formația Tezaur. Meniul este unul ales, cu aperitive, trei feluri de mâncare și tort. Băuturile alcoolice sunt diversificate și pregătite pentru dumneavoastră! Rezervă un loc la Chira Chiralina, pe strada Polonă nr. 2, Brăila, la numărul de telefon 0741498125. Prețul este de 400 de lei de persoană.

Salon Novac

Într-un concept nou, Salon Novac, vă așteaptă sa petreceți noaptea dintre ani cu multă distracție și voie buna. Chef Daniel membru ANBCT, vă pregătește un meniu diversificat pentru toate gusturile. Atmosfera va fi întreținută cu toate genurile muzicale de Formația Novacii cu muzica live și DJ. Rezervă-ți acum locul la distracție, asigură-ți un 2020 plin de momente minunate. Pentru rezervări în limita spațiului disponibil, 100 locuri, ofertă, sau alte informații apelați numărul 0740374557. Prețul este de 300 de lei de persoană, iar salonul Novac se află pe strada Chișinău nr. 58.

Restaurant Red Sky

Un început de an minunat la Red Sky, cu un spectacol muzical marca Magnetic Music Band și atmosferă de poveste asigurată de grupuri de colindători și dansuri grecești. Meniul este unul de regi, antreuri calde și reci și feluri principale savuroase și bineînțeles desertul festiv. Băuturile sunt la discreție, cu open bar nelimitat și vin spumant la trecerea dintre ani. Oferta este în prețul de 400 de lei de persoană. Petreceți seara dintre ani la Restaurant Red Sky, pe Bulevardul Dorobanților 760. Rezervări și detalii la numărul 0722287885.

Restaurant Magenta

Dacă doriți un meniu diversificat cu patru feluri de mâncare, aperitive incluse, băutură de calitate și muzica formației, puteți petrece Revelionul la Restaurantul Magenta. Important de menționat este că în prețul de 400 de lei pentru fiecare invitat se include și petrecerea de Sfântul Vasile, care promite un alt meniu fastuos și muzică live a formațiilor invitate. Rezervați și cereți mai multe detalii la 0744508485.

Restaurant Privighetoarea

Revelionul 2020 este unul de vis în Brăila la Restaurant Privighetoarea, cu un meniu de excepție cu aperitive, feluri principale și desert. Muzica este asigurată de Maria Ciocan Band, ce promite o atmosferă incendiară. Prețul este de 350 lei de persoană. Mai multe informații la numărul 0733047333.

Taverna Domnească

O seară minunată și de neuitat, perfectă pentru Revelion. Muzica este live, asigurată de formația Cristalband care va întreține atmosfera. Meniul este diversificat și bogat, începând cu aperitive, până la cele trei feluri de mâncare: somon cu legume ratatouille, sărmăluțe tradiționale și duet de porc împănat în crustă de plante aromate cu piept de pui umplut cu ciuperci și cartofi. Iar desertul este unul special Casei Taverna Domnească. Băuturile sunt la discreție, cu open bar pentru toate gusturile. Totul la 380 de lei pentru fiecare persoană. Petreceți seara dintre ani la Taverna Domnească, pe strada Ștefan cel Mare 479. Rezervări și informații suplimentare la 0743269061.

Hotel Triumph Brăila

O idee pentru Revelionul 2020 în Brăila este Hotel Triumph, o noapte extraordinară, cu băuturi și mâncare din belșug de toate felurile. Meniu format din două biban de mare, cotlet de porc, aperitive, desert și prăjituri, la Hotel Triumph pe Calea Călărașilor nr. 214. Prețul este de 325 de lei de persoană. Muzica este asigurata de DJ Bogdan. Rezervați-vă locul la numărul de telefon 0239612300 sau 0722313530.

Cabana Stejarilor Brăila

O noapte specială, într-un loc select, înconjurați de copacii pădurii, o atmosferă cu adevărat specială și festivă pentru Noul An. Cabana Stejarilor vă propune  cinci feluri și aperitive special gătite și gustoase pentru a avea energie o noapte întreagă. Nu uităm de dulce, desertul este savuroasa moulleux au chocolat. Nici la capitolul băutură nu există griji, Cabana Stejarilor asigurându-vă open bar nelimitat cu băuturi alcoolice și non-alcoolice. Pentru cei puternici, vă pregătesc și ciorba de potroace servită între orele 4:30 și 5:00. Iar formația Safari Duo și DJ Johny Pesh vă încântă cu muzică și voie bună. Prețul pachetului este de 510 lei de persoană, iar locația unde se va desfășura petrecerea este pe Șoseaua DN2B. Rezervări la 0786112233.

ADM Club Brăila

La 300 de lei de persoană, pachetul de Revelion la ADM Club include meniul cu două feluri de mâncare și aperitive și desertul, tortul special ADM Club. De asemenea, dispuneți de open bar cu băutură cât cuprinde și muzica DJ-urilor Ino și Cristi Vulpescu. Rezervă-ți masa sunând la numărul de telefon 0763 929 090.

Atrium Events

Cei de la Atrium Events vă propun un Revelion tematic, cu tema ”O petrecere în jurul lumii”. Aceștia vă transmit: ”Vrei să călătorești în jurul lumii în noaptea de Revelion? Ești gata sa trăiești o experiență unică și să întâmpini noul deceniu asa cum se cuvine? Rezervă-ți acum locul în călătoria ce va începe în noaptea dintre ani la Atrium Events și vom străbate împreună mai multe țări într-o singura noapte. Muzică bună (cover-uri din repertoriul românesc și internațional), decorul, mâncarea delicioasă cu specific tradițional și internațional te vor purta într-o călătorie în jurul lumii, având parte de momente memorabile. Pentru distracție garantată, Tina David Band, formația care ne va acompania în seara de Revelion, v-a pregătit un program special pentru toate gusturile muzicale. Deci, pregătiți-vă pașapoartele, împachetați-vă entuziasmul și haideți să petrecem o seară magică în jurul lumii!”. Prețul biletului este de 455 lei de persoană. Se oferă discount pentru grupuri mari mari de 10 persoane și prețuri speciale pentru copiii cu vârsta cuprinsa intre 3 și 13 ani. Rezervări și detalii: 0746.066.525 / 0771.647.636

Bella Italia

Noaptea dintre ani se petrece într-o atmosferă caldă, elegantă și rafinată la Bella Italia, cu un meniu din bucătăria tradițională și internațională, muzică de calitate și bună dispoziție. Se începe cu aperitivele delicioase, felul întâi: rechin cu sos de șampanie și vongole cu sparanghel alb; apoi felul doi: duet antricot vită de Argentina cu cotlet de berbecuț și sos de fructe de pădure cu garnitură de cartofi gratinați. Un meniu select, la care se adaugă bineînțeles tortul ca desert, șampania la trecerea dintre ani și open bar-ul. Muzica va fi asigurată de formația Ambient. Prețul pachetului de Revelion este de 400 de lei de persoană. Mai multe informații și rezervări la numărul 0239 610 559.

Hanul cu Flori

La 350 de lei prețul meniului, Restaurantul Hanul cu Flori vă promite un Revelion de poveste, cu atmosferă de petrecere pe muzica live a Formației Evergreen București.Meniul include antreurile și felurile principale de pește, pulpe de pasăre și ceafă de porc servite cu garnitură. Desertul este delicioasa și tradiționala plăcintă cu brânză dulce și prăjiturile cu răvașe. Meniul include open bar, cu băutură cât cuprinde, și pe deasupra vă așteaptă și tombola cu surprize. Rezervări și informații suplimentare la 0720 300 469. Adresa este pe Șoseaua Focșani, km 5, comuna Vădeni.

Braseria Doi Cocoși

O petrecere dintre ani fabuloasă, cu un meniu format din antreuri, feluri de mâncare din pește și fripturi de porc și pui și desertul festiv. Open bar-ul include băuturile alcoolice precum whisky, coniac, lichior și șampanie dar și băuturile fără alcool. Prețul este de 220 lei de persoană. Rezervări la 0748630636 sau 0747415855.

V-am prezentat câteva sugestii pentru asigurarea unei nopți de vis pentru Revelionul 2020 în județul Brăila. Vom continua să actualizăm articolul cu restaurante ce organizează petrecerea de Revelion, pe parcurs ce vom obține mai multe informații, așa că nu uitați să consultați zilnic site-ul nostru pentru update-uri. Tu unde sărbătorești Revelionul 2020, în ce locații în Brăila, și ce planuri ai?

Te-ar putea interesa și: Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.