Descoperă unde poți petrece Revelionul 2020 în Brăila!

Descoperă unde poți petrece Revelionul 2020 în Brăila!

214
0
DISTRIBUIȚI
Descoperă unde poți petrece Revelionul 2020 în Brăila!

Tu te-ai gândit unde sărbătorești noaptea specială pentru Revelionul 2020? Noi am pregătit câteva idei cu restaurante din Brăila ce organizează petreceri excepționale pentru noaptea dintre ani.

Pește și vin

La Pește și Vin, noaptea dintre ani va îmbină o experiență culinară deosebită cu muzică live, open bar, tombolă și artificii. Selecția de preparate va fi pregătită sub atenta îndrumare a lui Chef Kenan Inci. Sună la numărul 0749149041 și rezervă-ți locul acum!

Adriano Events

Situat pe strada Transilvaniei nr. 7, Adriano Events te invită la ce mai mare petrecere de revelion. Atmosfera va fi întreținută de Raluca Aliman și Formația Frații Stan, cu invitații speciali ”Ansamblul Pandelașul” și trupa de dans Total Dance, care vă vor capta atenția cu dansuri orientale și țigănești. Meniul este unul special format din aperitiv și trei feluri de mâncare, un open bar nelimitat cu băuturi alcoolice și non-alcoolice. Bucurați-vă și de tombola specială cu premii de la miezul nopții! Prețul este de 450 de lei de persoană, iar pentru informații și rezervări apelați numărul de telefon 0743419113.

Chira Chiralina

Întâmpină Noul An într-o atmosferă de poveste, cu muzică bună și mâncare delicioasă în cadrul Restaurantului Chira Chiralina. Atmosfera muzicală va fi întreținută de Maria Radu și Formația Tezaur. Meniul este unul ales, cu aperitive, trei feluri de mâncare și tort. Băuturile alcoolice sunt diversificate și pregătite pentru dumneavoastră! Rezervă un loc la Chira Chiralina, pe strada Polonă nr. 2, Brăila, la numărul de telefon 0741498125. Prețul este de 400 de lei de persoană.

Salon Novac

Într-un concept nou, Salon Novac, vă așteaptă sa petreceți noaptea dintre ani cu multă distracție și voie buna. Chef Daniel membru ANBCT, vă pregătește un meniu diversificat pentru toate gusturile. Atmosfera va fi întreținută cu toate genurile muzicale de Formația Novacii cu muzica live și DJ. Rezervă-ți acum locul la distracție, asigură-ți un 2020 plin de momente minunate. Pentru rezervări în limita spațiului disponibil, 100 locuri, ofertă, sau alte informații apelați numărul 0740374557. Prețul este de 300 de lei de persoană, iar salonul Novac se află pe strada Chișinău nr. 58.

Restaurant Red Sky

Un început de an minunat la Red Sky, cu un spectacol muzical marca Magnetic Music Band și atmosferă de poveste asigurată de grupuri de colindători și dansuri grecești. Meniul este unul de regi, antreuri calde și reci și feluri principale savuroase și bineînțeles desertul festiv. Băuturile sunt la discreție, cu open bar nelimitat și vin spumant la trecerea dintre ani. Oferta este în prețul de 400 de lei de persoană. Petreceți seara dintre ani la Restaurant Red Sky, pe Bulevardul Dorobanților 760. Rezervări și detalii la numărul 0722287885.

Restaurant Magenta

Dacă doriți un meniu diversificat cu patru feluri de mâncare, aperitive incluse, băutură de calitate și muzica formației, puteți petrece Revelionul la Restaurantul Magenta. Important de menționat este că în prețul de 400 de lei pentru fiecare invitat se include și petrecerea de Sfântul Vasile, care promite un alt meniu fastuos și muzică live a formațiilor invitate. Rezervați și cereți mai multe detalii la 0744508485.

Restaurant Privighetoarea

Revelionul 2020 este unul de vis în Brăila la Restaurant Privighetoarea, cu un meniu de excepție cu aperitive, feluri principale și desert. Muzica este asigurată de Maria Ciocan Band, ce promite o atmosferă incendiară. Prețul este de 350 lei de persoană. Mai multe informații la numărul 0733047333.

Taverna Domnească

O seară minunată și de neuitat, perfectă pentru Revelion. Muzica este live, asigurată de formația Cristalband care va întreține atmosfera. Meniul este diversificat și bogat, începând cu aperitive, până la cele trei feluri de mâncare: somon cu legume ratatouille, sărmăluțe tradiționale și duet de porc împănat în crustă de plante aromate cu piept de pui umplut cu ciuperci și cartofi. Iar desertul este unul special Casei Taverna Domnească. Băuturile sunt la discreție, cu open bar pentru toate gusturile. Totul la 380 de lei pentru fiecare persoană. Petreceți seara dintre ani la Taverna Domnească, pe strada Ștefan cel Mare 479. Rezervări și informații suplimentare la 0743269061.

Hotel Triumph Brăila

O idee pentru Revelionul 2020 în Brăila este Hotel Triumph, o noapte extraordinară, cu băuturi și mâncare din belșug de toate felurile. Meniu format din două biban de mare, cotlet de porc, aperitive, desert și prăjituri, la Hotel Triumph pe Calea Călărașilor nr. 214. Prețul este de 325 de lei de persoană. Muzica este asigurata de DJ Bogdan. Rezervați-vă locul la numărul de telefon 0239612300 sau 0722313530.

Cabana Stejarilor Brăila

O noapte specială, într-un loc select, înconjurați de copacii pădurii, o atmosferă cu adevărat specială și festivă pentru Noul An. Cabana Stejarilor vă propune  cinci feluri și aperitive special gătite și gustoase pentru a avea energie o noapte întreagă. Nu uităm de dulce, desertul este savuroasa moulleux au chocolat. Nici la capitolul băutură nu există griji, Cabana Stejarilor asigurându-vă open bar nelimitat cu băuturi alcoolice și non-alcoolice. Pentru cei puternici, vă pregătesc și ciorba de potroace servită între orele 4:30 și 5:00. Iar formația Safari Duo și DJ Johny Pesh vă încântă cu muzică și voie bună. Prețul pachetului este de 510 lei de persoană, iar locația unde se va desfășura petrecerea este pe Șoseaua DN2B. Rezervări la 0786112233.

V-am prezentat câteva sugestii pentru asigurarea unei nopți de vis pentru anul ce urmează. Vom continua să actualizăm articolul cu restaurante ce organizează petrecerea de Revelion, pe parcurs ce vom obține mai multe informații, așa că nu uitați să consultați zilnic site-ul nostru pentru update-uri. Tu unde sărbătorești Revelionul 2020, în ce locații în Brăila, și ce planuri ai?

Te-ar putea interesa și: Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.