Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

2653
0
DISTRIBUIȚI
Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

Pentru că mai este puțin până la trecerea în noul an, noi îți prezentăm o serie de restaurante care organizează Revelionul 2020 în Galați și ce îți oferă ele.

Havana Ballrooms & Events 

Un revelion memorabil la Havana! O atmosferă magică perfectă pentru trecerea dintre ani, cu muzică marca Claudiu Gohoreanu și formația, spectacol de dans cu cei de la Azur Dance și tombolă cu surprize! Să nu uităm de meniu: aperitive, două feluri de mâncare și desert, băuturi incluse și șampania de la miezul nopții…

Prețul de persoană este de 300 de lei. Detalii și rezervări la numărul 0730708092 și 0734556267. Havana Ballrooms & Events își are locația pe Șoseaua Drumului de Centură.

Olympic Ballroom

Petrecerea dintre ani va fi una de vis la Olympic Ballroom. Totul este asigurat, de la meniul ultra all-inclusive, open bar nelimitat și diversificat, candy bar pentru porția de dulce și atmosferă de petrecere asigurată de Formația Belcanto Piatra Neamț și , grupul folcloric ”Ciobănașul”. La miezul nopții admirați artificiile și bucurați-vă de cabina foto pentru a crea amintiri! Prețul de persoană este de 350 de lei. Mai multe informații și rezervări, apelați numărul de telefon 0743938079.
Olympic Ballroom se află pe Str. Prelungirea Foltanului nr. 122, în sat Costi, comuna Vânători.

Hangiul Priceput

O petrecere cu dans și voie bună, muzică live, meniu cu trei feluri de mâncare delicioase și aperitive, la care adăugăm desert și prăjiturile cu răvaș pentru fiecare masă. Nu vă faceți griji nici pentru băuturi: cu sau fără alcool. Totul la 320 lei de persoană. Rezervă-ți locul acum sunând la numărul de telefon 0758 601 659. Hangiul Priceput vă așteaptă în locația de pe Strada Brăilei, nr.268, la ieșirea spre Tecuci.

Ballroom Freddy & Mușchetarii

Freddy & Mușchetarii vă așteaptă într-o atmosferă festivă pentru anul 2020, pe muzică de orice gen cu un DJ și MC personal. Vă oferă băuturi alcoolice pentru fiecare masă: o sticlă de whisky și cremă de whisky, o sticlă de coniac și vin. Puteți să vă bucurați și de candy bar-ul special organizat și de artificiile de la miezul nopții. Prețul poate fi achitat în două rate, avansul fiind de 100 de lei. Mai multe detalii la numărul de telefon 0744822247.
Adresa restaurantului este pe Str. Ștefan cel Mare nr. 10, lângă Mobexpert.

Bora Bora

Bora Bora Events vă invită să petreceți cea mai specială noapte din an într-un cadru de poveste. Vă oferă o petrecere de neuitat pe ritmurile incendiare ale formației Elytte Orchestra, completată de un meniu special, open bar nelimitat, și multe alte surprize. Prețul este de 385 lei de persoană, iar pentru informații și rezervări puteți suna la numărul 0746383420.
Restaurantul Bora Bora se află în comuna Vădeni, pe șoseaua dig Galați-Brăila.

Zolotko Ballroom

Un revelion special, o seară incendiară unde DJ Ciprian Boscu va face atmosferă. Meniul este unul fabulos și perfect pentru un eveniment unic: aperitive, felul întâi ce conține file de biban cu buchet de legume și sos de citrice, iar la felul doi puteți alege între piept de rață sau cotlet de porc cu sos de muștar dijon și orez sălbatic și bineînțeles prăjituri și tort. De asemenea, aveți acces la un open bar nelimitat cu băuturi atât alcoolice și non-alcoolice și șampanie la miezul nopții. Puteți profita de oglinda magică, de panoul floral organizat pentru poze și de o surpriză specială la începutul noului an! Prețul este de 330 lei de persoană. Pentru detalii și rezervări, apelați numerele de telefon 0756 405 962 sau 0743 399 628.
Zolotko vă așteaptă pe Str. Drumul de Centură nr. 50.

Restaurant Bordeaux

O petrecere retro pentru trecerea dintre ani, cu artificii și muzică asigurată de DJ Eugen Anghel și meniuri spectaculoase și un open bar, totul la 350 de lei de persoană. Rezervări și informații suplimentare la numărul de telefon 0755 939 999.
Adresa restaurantului este pe Str. Gen. Alexandru Cernat nr. 79.

Restaurant Azar

Sărbătoriți petrecerea de Revelionul 2020 la Restaurant Azar, care vă pune la dispoziție un meniu ultra all-inclusive și muzica formației Divertis. Să nu uităm de artificii și de cabina foto pentru a păstra amintirile unei petreceri de neuitat. Contactați restaurantul Azar la numărul de telefon 0731839323.
Locația se află pe Str. Cetățianul Ioan nr. 1A.

Deliria Gârboavele

Deliria vă invită să petreceți noul an într-un cadru de poveste, demn de un eveniment despre care veți povesti tot anul.
Situat în Pădurea Gârboavele, veți avea parte de clipe de neuitat, unde vă veți bucura de preparate culinare deosebite și un program artistic variat cu Formația Secret Band și Loredana Rusu, grupul folcloric ”Ciobănașul” și Școala de Dans ”Azur Dance”. Vă puteți bucura de oglinda magică, tombolă și surprize la miezul nopții. Prețul de persoană pentru pachetul complet este de 350 lei. Pentru informații și rezervări sunați la numărul de telefon 0753 147 140.

Salon Bacsoridana Events

O petrecere fabuloasă, organizată în cel mai nou salon deschis la Bacsoridana Events. Trupa Fiesta Bacău vă va încânta cu muzică live și cu invitatul surpriză. Prețul este de 350 de lei de persoană, iar salonul se află pe strada Profesor Doctor Marcel Crihana, nr 21, Valea Mărului. Rezervările se fac la numărul de telefon 0720050417.

Complex Traian

Petreceți cea mai importantă seară din an la Complex Traian, pe Strada Traian 399, cu un meniu festiv, foc de artificii și muzică. Prețul este de 140 lei de persoană. Informații și rezervări la 0748 292 900.

Aquarium Events

Petrece Revelionul aproape de Dunăre! Aquarium Events ți-a pregătit un Revelion de senzație. Petrece o seară de pomină cu bucate alese, băutură pe săturate, muzică bună și atmosferă incendiară întreținută de invitatul special DJ & MC Marian Codirlă. Meniul conține două feluri de mâncare și aperitive, la care se adaugă băuturi cu alcool și fără, cocktailuri, vin, shot-uri, cafea și șampanie. Totul la 275 de lei de persoană. Detalii și rezervări la numărul de telefon 0759 698 467. Aquarium Events se află pe Faleza Inferioară, în incinta fostului pub Summertime.

Salon Evenimente Mircea Eliade 

Vă invită sa petreceți cea mai speciala seara a anului într-o atmosfera magică care va rămâne de neuitat.
Divertismentul cu muzica live și spectacolul de lumini vor fi asigurate în ritmurile incendiare ale ,,Formației Amicii din Galați’’. Meniul festiv include aperitivele, cele două feluri principale: somon scandinav cu migdale și sos de lămâie, legume saute și unt aromat, ceafă de porc – grill, rulou de pui în mantie de bacon cu cartofi gratinați și salată de sezon și bineînțeles tortul de la miezul nopții. Băuturile sunt atât cu alcool, cât și fără. Revelionul la Salonul Mircea Eliade vă costă 265 lei de persoană, și se află pe Strada Aurel Vlaicu. Informații suplimentare și rezervări la 0744 567 001.

Amiro Events

Petrecerea de Revelion de la Amiro Events va avea loc în cele două saloane, Londra și Grand Ballroom. Meniul este ultra all-inclusive, aveți la dispoziție un open bar, puteți face poze amintiri la cabina foto, iar la miezul nopții vă puteți bucura de focul de artificii și de tombola cu surprize. Formațiile Pancronic și Politon vin cu muzica și atmosfera. Pentru informații și rezervări sunați la numărul de telefon 0744 669 920. Amiro Events își are locația pe Strada Traian 320, iar prețul pachetului de Revelion este de 399 de lei de persoană.

Complex Heaven Galați 

Meniu all-inclusive, foc de artificii și muzică live a mai multor formații, totul la 320 de lei pentru fiecare persoană. Complexul Heaven se află pe DN26, comuna Vânători, iar alte informații găsiți apelând numărul 0784 789 789.

Restaurant Imperial House

După cum declară cei de la Imperial House: ”Firmă serioasă angajează petrecăreți profesioniști pentru opt ore de muncă la cel mai important proiect al anului: REVELION 2020! Vă promitem numai avantaje: mese pline și scaune confortabile în pauzele de dans, sticle reci (sub presiune) și carafe cu energizant roșu și alb. La miezul nopții se acordă bonusuri în plăcinte cu răvașe. Pentru producția de dansuri se folosește materie primă de calitate: formația Acustik și DJ Florin Balea. Candidatul ideal trebuie să fie vesel, să facă atmosferă și să nu aibă două picioare stângi. CV-urile se depun contra cost (300 de lei/persoană) la Imperial House, strada Traian, nr. 399. Alte detalii la departamentul “Distracții umane”, telefon: 0746047544”. Ce ziceți? Sună ca un job ideal, nu?

Premier Events Galați

Rezervă oferta Premier Events Galați la cea mai mare petrecere în noaptea dintre ani la unul dintre cele două saloane: Ivory și Silver. O seară specială unde petrecerea dintre ani va fi una de vis pe ritmurile incendiare ale formației Protonis din Galati. Meniul este all-inclusive: open bar nelimitat, diversificat; candy bar și prăjituri cu răvaș. Prețul este de 280 lei de persoană. iar rezervările se fac la numărul de telefon  0744569046.

Popasul Drumeților

Vă invită la Revelionul 2020, unde veți petrece cu adevărat, veți dansa pe muzica live, cu Formația Contrast Galați. Toate preparatele sunt gătite cu gust, precizie și dăruire, iar invitații sunt întâmpinați ca pe oaspeți de onoare. Informații la numărul de telefon 0758110033. Prețul pachetului este de 320 lei. Popasul Drumeților vă așteaptă cu drag, pe Strada Brăilei nr: 239-241.

Alex Restaurant 

Cei de la Alex Restaurant vă transmit: ”Cum știm că tare vă mai place mâncarea cu povești, cu umor, dar și distracția, nu ne lungim la vorbă. Doar vă anunțăm că închinăm un păhărel în cinstea unui Revelion 2020 frumușel.” Mâncarea include: aperitivul iubibil, mainfish vedetă, aperitivul rece și chic, meniul cu sufet bun de carne și desert ca la palat! Open bar nelimitat și muzica marca Formația ”Alfa Band”. Totul la 499 lei de persoană. Petrecerea va avea loc pe Strada Portului. Rezervări și informații la 0758 454 545.

Acestea sunt câteva idei pentru Revelionul 2020 și unde puteți celebra o noapte excepțională. Vom continua să actualizăm articolul cu restaurante ce organizează petrecerea de Revelion, pe parcurs ce vom obține mai multe informații, așa că nu uitați să consultați zilnic site-ul nostru pentru update-uri. Voi unde petreceți cea mai importantă seară din an?

Te-ar putea interesa și: Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.