Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

2
Unde poți petrece Revelionul 2020 în Galați. Tu cum începi noul an?

Pentru că mai este puțin până la trecerea în noul an, noi îți prezentăm o serie de restaurante care organizează Revelionul 2020 în Galați și ce îți oferă ele.

Salon Bacsoridana Events
Noul Salon Imperial
fashiondays.ro

O petrecere fabuloasă, organizată în cel mai nou și exclusivist salon deschis la Bacsoridana Events, Salonul Imperial cu o capacitate de 500 de persoane. Meniul all-inclusive va fi compus dintr-o selecție de produse rafinate, dedicate unor astfel de evenimente. Open bar nelimitat, cu barman special invitat pentru seara dintre ani. Trupa Fiesta Bacău vă va încânta cu muzică live și cu invitatul surpriză. Prețul este de 350 de lei de persoană, iar salonul se află în Tecuci, pe strada Strada 1 Decembrie 1918, lângă Rompetrol. Rezervările se fac la numărul de telefon 0720050417.

Meniul all-inclusive Bacsoridana Events
Havana Ballrooms & Events 

Un revelion memorabil la Havana! O atmosferă magică perfectă pentru trecerea dintre ani, cu muzică marca Claudiu Gohoreanu și formația, spectacol de dans cu cei de la Azur Dance și tombolă cu surprize! Să nu uităm de meniu: aperitive, două feluri de mâncare și desert, băuturi incluse și șampania de la miezul nopții…

Prețul de persoană este de 300 de lei. Detalii și rezervări la numărul 0730708092 și 0734556267. Havana Ballrooms & Events își are locația pe Șoseaua Drumului de Centură.

Gossip Cafe 

Petreceți Revelionul la Gossip Cafe, într-o locație și atmosferă de sărbătoare, perfectă pentru cumpăna dintre ani. Muzica marca DJ Zumac, iar meniul include o diversitate de gustări pentru început, și cele două feluri de mâncare savuroase pentru ce urmează. La desert vă puteți răsfăța cu tortul cu crema de mentă și fistic și plăcintele cu brânză și răvașe. Bineînțeles, open bar-ul este nelimitat cu o gamă variată de băuturi. Dacă doriți să petreceți Revelionul la Gossip, prețul pachetului este de 350 lei de persoană, iar locul vi-l puteți rezerva sunând la 0755 532 908.

epantofi.ro
Olympic Ballroom

Petrecerea dintre ani va fi una de vis la Olympic Ballroom. Totul este asigurat, de la meniul ultra all-inclusive, open bar nelimitat și diversificat, candy bar pentru porția de dulce și atmosferă de petrecere asigurată de Formația Belcanto Piatra Neamț și , grupul folcloric ”Ciobănașul”. La miezul nopții admirați artificiile și bucurați-vă de cabina foto pentru a crea amintiri! Prețul de persoană este de 350 de lei. Mai multe informații și rezervări, apelați numărul de telefon 0743938079.
Olympic Ballroom se află pe Str. Prelungirea Foltanului nr. 122, în sat Costi, comuna Vânători.

Hangiul Priceput

O petrecere cu dans și voie bună, muzică live, meniu cu trei feluri de mâncare delicioase și aperitive, la care adăugăm desert și prăjiturile cu răvaș pentru fiecare masă. Nu vă faceți griji nici pentru băuturi: cu sau fără alcool. Totul la 320 lei de persoană. Rezervă-ți locul acum sunând la numărul de telefon 0758 601 659. Hangiul Priceput vă așteaptă în locația de pe Strada Brăilei, nr.268, la ieșirea spre Tecuci.

Ballroom Freddy & Mușchetarii

Freddy & Mușchetarii vă așteaptă într-o atmosferă festivă pentru anul 2020, pe muzică de orice gen cu un DJ și MC personal. Vă oferă băuturi alcoolice pentru fiecare masă: o sticlă de whisky și cremă de whisky, o sticlă de coniac și vin. Puteți să vă bucurați și de candy bar-ul special organizat și de artificiile de la miezul nopții. Prețul poate fi achitat în două rate, avansul fiind de 100 de lei. Mai multe detalii la numărul de telefon 0744822247.
Adresa restaurantului este pe Str. Ștefan cel Mare nr. 10, lângă Mobexpert.

Bora Bora

Bora Bora Events vă invită să petreceți cea mai specială noapte din an într-un cadru de poveste. Vă oferă o petrecere de neuitat pe ritmurile incendiare ale formației Elytte Orchestra, completată de un meniu special, open bar nelimitat, și multe alte surprize. Prețul este de 385 lei de persoană, iar pentru informații și rezervări puteți suna la numărul 0746383420.
Restaurantul Bora Bora se află în comuna Vădeni, pe șoseaua dig Galați-Brăila.

Zolotko Ballroom

Un revelion special, o seară incendiară unde DJ Ciprian Boscu va face atmosferă. Meniul este unul fabulos și perfect pentru un eveniment unic: aperitive, felul întâi ce conține file de biban cu buchet de legume și sos de citrice, iar la felul doi puteți alege între piept de rață sau cotlet de porc cu sos de muștar dijon și orez sălbatic și bineînțeles prăjituri și tort. De asemenea, aveți acces la un open bar nelimitat cu băuturi atât alcoolice și non-alcoolice și șampanie la miezul nopții. Puteți profita de oglinda magică, de panoul floral organizat pentru poze și de o surpriză specială la începutul noului an! Prețul este de 330 lei de persoană. Pentru detalii și rezervări, apelați numerele de telefon 0756 405 962 sau 0743 399 628.
Zolotko vă așteaptă pe Str. Drumul de Centură nr. 50.

Restaurant Bordeaux

O petrecere retro pentru trecerea dintre ani, cu artificii și muzică asigurată de DJ Eugen Anghel și meniuri spectaculoase și un open bar, totul la 350 de lei de persoană. Rezervări și informații suplimentare la numărul de telefon 0755 939 999.
Adresa restaurantului este pe Str. Gen. Alexandru Cernat nr. 79.

Restaurant Azar

Sărbătoriți petrecerea de Revelionul 2020 la Restaurant Azar, care vă pune la dispoziție un meniu ultra all-inclusive și muzica formației Divertis. Să nu uităm de artificii și de cabina foto pentru a păstra amintirile unei petreceri de neuitat. Contactați restaurantul Azar la numărul de telefon 0731839323.
Locația se află pe Str. Cetățianul Ioan nr. 1A.

Deliria Gârboavele

Deliria vă invită să petreceți noul an într-un cadru de poveste, demn de un eveniment despre care veți povesti tot anul.
Situat în Pădurea Gârboavele, veți avea parte de clipe de neuitat, unde vă veți bucura de preparate culinare deosebite și un program artistic variat cu Formația Secret Band și Loredana Rusu, grupul folcloric ”Ciobănașul” și Școala de Dans ”Azur Dance”. Vă puteți bucura de oglinda magică, tombolă și surprize la miezul nopții. Prețul de persoană pentru pachetul complet este de 350 lei. Pentru informații și rezervări sunați la numărul de telefon 0753 147 140.

Complex Traian

Petreceți cea mai importantă seară din an la Complex Traian, pe Strada Traian 399, cu un meniu festiv, foc de artificii și muzică. Prețul este de 140 lei de persoană. Informații și rezervări la 0748 292 900.

Aquarium Events

Petrece Revelionul aproape de Dunăre! Aquarium Events ți-a pregătit un Revelion de senzație. Petrece o seară de pomină cu bucate alese, băutură pe săturate, muzică bună și atmosferă incendiară întreținută de invitatul special DJ & MC Marian Codirlă. Meniul conține două feluri de mâncare și aperitive, la care se adaugă băuturi cu alcool și fără, cocktailuri, vin, shot-uri, cafea și șampanie. Totul la 275 de lei de persoană. Detalii și rezervări la numărul de telefon 0759 698 467. Aquarium Events se află pe Faleza Inferioară, în incinta fostului pub Summertime.

Salon Evenimente Mircea Eliade 

Vă invită sa petreceți cea mai speciala seara a anului într-o atmosfera magică care va rămâne de neuitat.
Divertismentul cu muzica live și spectacolul de lumini vor fi asigurate în ritmurile incendiare ale ,,Formației Amicii din Galați’’. Meniul festiv include aperitivele, cele două feluri principale: somon scandinav cu migdale și sos de lămâie, legume saute și unt aromat, ceafă de porc – grill, rulou de pui în mantie de bacon cu cartofi gratinați și salată de sezon și bineînțeles tortul de la miezul nopții. Băuturile sunt atât cu alcool, cât și fără. Revelionul la Salonul Mircea Eliade vă costă 265 lei de persoană, și se află pe Strada Aurel Vlaicu. Informații suplimentare și rezervări la 0744 567 001.

Amiro Events

Petrecerea de Revelion de la Amiro Events va avea loc în cele două saloane, Londra și Grand Ballroom. Meniul este ultra all-inclusive, aveți la dispoziție un open bar, puteți face poze amintiri la cabina foto, iar la miezul nopții vă puteți bucura de focul de artificii și de tombola cu surprize. Formațiile Pancronic și Politon vin cu muzica și atmosfera. Pentru informații și rezervări sunați la numărul de telefon 0744 669 920. Amiro Events își are locația pe Strada Traian 320, iar prețul pachetului de Revelion este de 399 de lei de persoană.

Complex Heaven Galați 

Meniu all-inclusive, foc de artificii și muzică live a mai multor formații, totul la 320 de lei pentru fiecare persoană. Formațiile Zorile din Galați și Trio Royal vor întreține atmosfera și vă vor delecta cu voie bună. Complexul Heaven se află pe DN26, comuna Vânători, iar alte informații găsiți apelând numărul 0784 789 789.

Restaurant Imperial House

După cum declară cei de la Imperial House: ”Firmă serioasă angajează petrecăreți profesioniști pentru opt ore de muncă la cel mai important proiect al anului: REVELION 2020! Vă promitem numai avantaje: mese pline și scaune confortabile în pauzele de dans, sticle reci (sub presiune) și carafe cu energizant roșu și alb. La miezul nopții se acordă bonusuri în plăcinte cu răvașe. Pentru producția de dansuri se folosește materie primă de calitate: formația Acustik și DJ Florin Balea. Candidatul ideal trebuie să fie vesel, să facă atmosferă și să nu aibă două picioare stângi. CV-urile se depun contra cost (300 de lei/persoană) la Imperial House, strada Traian, nr. 399. Alte detalii la departamentul “Distracții umane”, telefon: 0746047544”. Ce ziceți? Sună ca un job ideal, nu?

Premier Events Galați

Rezervă oferta Premier Events Galați la cea mai mare petrecere în noaptea dintre ani la unul dintre cele două saloane: Ivory și Silver. O seară specială unde petrecerea dintre ani va fi una de vis pe ritmurile incendiare ale formației Protonis din Galati. Meniul este all-inclusive: open bar nelimitat, diversificat; candy bar și prăjituri cu răvaș. Prețul este de 280 lei de persoană. iar rezervările se fac la numărul de telefon  0744569046.

Popasul Drumeților

Vă invită la Revelionul 2020, unde veți petrece cu adevărat, veți dansa pe muzica live, cu Formația Contrast Galați. Toate preparatele sunt gătite cu gust, precizie și dăruire, iar invitații sunt întâmpinați ca pe oaspeți de onoare. Informații la numărul de telefon 0758110033. Prețul pachetului este de 320 lei. Popasul Drumeților vă așteaptă cu drag, pe Strada Brăilei nr: 239-241.

Alex Restaurant 

Cei de la Alex Restaurant vă transmit: ”Cum știm că tare vă mai place mâncarea cu povești, cu umor, dar și distracția, nu ne lungim la vorbă. Doar vă anunțăm că închinăm un păhărel în cinstea unui Revelion 2020 frumușel.” Mâncarea include: aperitivul iubibil, mainfish vedetă, aperitivul rece și chic, meniul cu sufet bun de carne și desert ca la palat! Open bar nelimitat și muzica marca Formația ”Alfa Band”. Totul la 499 lei de persoană. Petrecerea va avea loc pe Strada Portului. Rezervări și informații la 0758 454 545.

Restaurant Hazard

La 220 lei de persoană pentru pachetul de Revelion, Restaurantul Hazard vă prezintă o seară alături de oameni minunați, cu atmosferă festivă și un meniu pe cinste. Puteți alege dintre cele două variante de meniu. Primul vă oferă aperitive alese, rulouri din file de păstrăv cu sos de șampanie și mix de ruladă porc și pui cu sos bavarez și garnitură, iar la desert prăjitura Amaretto. A doua variantă vă propune ceva mai tradițional românesc: aperitive, sărmăluțe, mix grill și plăcinte cu răvaș. Aveți la dispoziție cafea, tărie la 100 ml și vin la 0.5 l, apă plată, suc și șampanie. Mai multe detalii și rezervări la numărul de telefon 0740 179 837 sau 0758 101 111.

Teatris Restaurant

O petrecere retro, perfectă pentru a spune adio deceniului ce trece. Restaurantul Teatris vă invită să sărbătoriți noaptea dintre ani pe muzica lui DJ Razz și MC Mihai Bejan și a invitatului special, Silviu Andrei. Mâncarea este și ea de excepție: antreuri selecte și două feluri de mâncare savuroase. Open bar-ul nelimitat, cu bătură în de-ajuns pentru toată lumea. Puteți face și amintiri foto la cabina special amenajată. Fără dress code. Totul la 500 de lei de persoană. Rezervă-ți locul acum la numărul 0746 226 225.

Restaurant Stilexpert 

Petrece Revelionul 2020 la Restaurantul Stilexpert, aflat pe Str. Ioan Cetățeanul nr.25 pe muzica live a formației Classic Party. Să vorbim și despre meniu, unde totul începe cu primirea invitaților în mod tradițional românesc cu șorici de casă și pălincă. Urmează gustările reci, mâncarea de pește care aduce noroc și felul principal de mâncare: duo din mușchi de porc și piept de pui învelit în bacon și cu sos de mere, servit cu garnitură de cartofi gratinați și murături umplute. Fiecare masă are asigurată o sticlă de whisky, un cocktail, iar restul băuturilor: vin, Coca Cola, Granini, apa și cafeaua sunt nelimitate. La desert se servește tortul festiv. Prețul este de 300 de lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0745 643 223.

Perla Dunării – Turnul de Televiziunea

Un revelion la înălțime, deasupra orașului. În cele două locații ale restaurantului, veți dansa la parter pe muzica Formației Duo Sincron, iar la etaj vă veți bucura de muzica unui DJ. Meniul începe cu antreurile, iar apoi se continuă cu păstrăvul cu legume, sărmăluțe cu mămăligă și smântână, rulou din pulpe dezosată la cuptor și ceafă de porc, iar la final, desertul: Tortul Noului An. Băutura include whisky 50 ml, cremă de whisky 50 ml, șampanie (o cupă de persoană), vin alb, cafea, sucuri Pepsi și Prigat. Revelionul la Perla Dunării costă 250 lei de persoană. Informații și rezervări la 0746 408 695.

Levant Restaurant

Formația Ritmic vă va delecta muzical și va întreține cheful de dans la Restaurant Levant. Mâncarea este diversificată, începând cu gustările reci, iar apoi serviți preparatele din pește sau porc și la sfârșit gustați din prăjitura mousse de ciocolată albă și neagră. Ca și băuturi, Restaurantul Levant vă oferă 100 ml/persoană pentru băuturile whisky și Angelli, iar restul sunt nelimitate. Artificiile de la miezul nopții vor fi spectaculoase. Prețul meniului este 350 de lei de persoană. Rezervări la 0757 648 652.

Golden House Galați

Un Revelion dulce, la Golden House Galați, unde vă puteți bucura de muzica live a formației și de felurile de mâncare savuroase, care include bineînțeles tortul festiv special preparat, și băutura de la open bar. Meniul pachetului de Revelion este de 300 de lei pentru fiecare persoană, iar rezervările se fac sunând la numărul 0747 205 205. Golden House Galați se află pe Strada Frunzei nr. 6.

Restaurant Cina Galați 

Restaurantul Cina din Galați vă pune la dispoziție două săli unde se va desfășura petrecerea dintre ani. Meniurile sunt bogate, cu antreuri și două feluri principale de mâncare, iar băutura este adaptată fiecărui invitat care alege să petreacă Revelionul la Restaurantul Cina. Muzica este asigurată de DJ-ul personal, iar prețul pentru meniu este de 200 de lei. Decorul este unul festiv, în care vă veți simți bine și puteți face multe poze ca și amintire. Mai multe detalii la numărul 0236 462 045.

Restaurant Riverside

Vino la Restaurant Riverside pentru a celebra Revelionul 2020, într-o atmosferă cu totul și cu totul specială.
Pe lângă meniul special pregătit cu pasiune de Chef Iuliana Borș, veți avea parte de mult surprize cum ar fi momentele artistice oferite de Cabaret Azur Studio, Grupul Folcloric “Plaiul Romanesc” (plugușor, colinde și dans cu tradiții), atmosfera fiind întreținută în permanență de Formația Romantic Band. Prețul este de 360 lei/persoană. Rezervări la 0754047563.

Union Jack

O seară de neuitat marca Union Jack! Meniu select și open bar și bineînțeles distracție pe măsură asigurată de DJ Gabi Ifrim. Pachetul de Revelion la Union Jack este de 400 de lei. Informații și rezervări la 0755 151 644.

Union Jack Studio

O seară în club cu prietenii pe ritmurile muzicii și distracție la maxim! La Union Jack Studio vă așteaptă invitatul surpriză John Junior care va întreține atmosfera de petrecere. Intrarea este 60 de lei. Accesul se face de la 18 ani în sus. Mai multe informații și rezervări la 0757 888 691.

Club Infinity Galați

Petreceți seara dintre ani în club! Infinity vă asigură distracție și muzică bună pentru anul ce urmează. Prețul este de 100 de lei de persoană, la care se oferă bonuri de consumație pentru placul dumneavoastră. Intrarea în club este de 50 de lei. Detalii suplimentare și rezervări la 0748551545.

Restaurant La Mona

Dacă doriți un Revelion cu un meniu bogat și atmosferă de petrecere, Restaurantul La Mona vă asigură un pachet pe cinste. Gustări reci, saramură de crap cu ardei și mămăligă, ceafă de porc la tavă cu garnitură și desertul festiv. Iar printre băuturile alcoolice se numără: whisky și crema de whisky, vin și șampanie pentru noaptea dintre an. Muzica va fi asigurată de propriul DJ. Revelionul la Restaurantul La Mona vă costă 220 de lei de persoană. Rezervări și informații la 0751 490 542.

Restaurant Alltime

Restaurant Alltime vă invită să petreceți Revelionul 2020 împreună, la 20 de ani de Alltime. Echipa vă propune un meniu cu delicatețuri stropit cu băutură la buna plăcere a fiecăruia. Muzica va fi asigurata de DJ Dan iar petrecerea va fi una de poveste, ca la 20 de ani. Meniul include antreuri savuroase precum terină de șalău și, somon fumee cu cremă de brânză. Cel de-al doilea fel este un gustos butterfish și rulou din file de păstrăv, servit cu cartofi Duchesse și sos de ghimbir, iar la felul trei puteți servi mușchiuleț de porc în manta de prosciutto cu hribi și spaghetti din legume. Desertul este delicioasa moelleux au chocolat cu para Wiliams in sos de vin si inghetata de vanilie cu migdale. Băuturile alcoolice includ vodcă, Jagermeister, Martini, vin și multe altele. Prețul biletului este de 300 lei de persoană. Rezervări la 0236 469034, locuri limitate.

Gossip Cafe

Puteți petrece seara dintre ani la Gossip Cafe. Meniul include gustări, felul doi: file de baban, calamar umplut și sant jacques servite cu legume grill, felul trei: involtini din piept de curcan cu legume, mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri și cartofi, iar desertul este un delicios tort cu cremă de mentă și fistic și plăcintă cu brânză și răvașe. Open barul conține cocktailuri, whisky, vodcă, tequila, Jagermeister, vin și băuturile fără alcool. Muzica este asigurată de DJ Zumac, iar prețul meniului de Revelion este de 350 lei de persoană. Detalii și rezervări la 0755 532 908.

Acestea sunt câteva idei pentru Revelionul 2020 și unde puteți celebra o noapte excepțională. Vom continua să actualizăm articolul cu restaurante ce organizează petrecerea de Revelion, pe parcurs ce vom obține mai multe informații, așa că nu uitați să consultați zilnic site-ul nostru pentru update-uri. Voi unde petreceți cea mai importantă seară din an?

Te-ar putea interesa și: Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

top-shop.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.