Roxie Boutique, noul giftshop handmade din oraș. Sau Raftul cu Emoții

0

“Aici, în magazinul Roxie Boutique, vom avea una dintre cele mai minunate misiuni: să facem cadouri pentru inimi. Emoția care prinde formă in mâinile unei persoane, este cel mai plin de viață cadou. Ce poți dărui mai frumos de atât?”

Asa își încep povestea artizanii de la Roxie Boutique. Ce este Roxie Boutique mai exact? Este un giftshop din Galați, în care veți găsi cadouri, accesorii, decorațiuni, cele mai multe dintre ele handmade, de la un mic grup de artizani din oraș.
Astăzi, 16 noiembrie 2018, ei au deschis porțile micului lor univers din magazinul din Str. Domnească, lângă Muzeul de Istorie.
Cu o zi înainte de deschiderea oficială, Roxie Boutique a organizat o mica lansare, ne-au invitat să le fi alături și ne-au cucerit pe loc. Experiența noastră pas cu pas…
Locul era înțesat cu oameni care le-au devenit prieteni repede și asta s-a simțit imediat. S-a simțit empatia la emoția primilor pași, încurajarea atât de importantă la orice început de drum, s-a împărtășit admirația pentru lucrurile frumoase.
După saluturile cordiale și șampania în cinstea noului concept, am început să analizăm zecile de lucruri mici și mari, atât de colorate, minuțioase, plăcute ochiului ca pozele acelea excelente de pe Instagram.
Să facem o listă cu lucrurile pe care le-am găsit și ne-au plăcut la Roxie Boutique, ar fi prea mult. Să le descoperiți singuri, însă, vă va relaxa enorm. Senzația este mult asemănătoare cu aceea de a intra într-o librărie și a te pierde printre cărți și viniluri, fără să-ți dai seama când ai pierdut contactul cu timpul și lumea de afară.
Cu această ocazie ne-am făcut și idei pentru cadouri, știm ce urmează sa personalizăm pentru că da, multe dintre obiectele handmade pot fi personalizate sau pictate în culorile preferate.
Iar ceea ce ne place cel mai mult este faptul că redescoperim plăcerea de a dărui din inimă. De a încărca de iubirea pentru cei dragi, cadourile pe care vrem să le oferim.
Așa cum o spun chiar ei, ce poate fi mai frumos decât emoția care prinde viață în mâinile unor oameni?

Deschidere: Vineri, 16 Noiembrie
Roxie Boutique, Raftul cu Emoții.
Magazin de cadouri, mărturii, accesorii și decoratiuni handmade
Str. Domnească, 25

0740759425

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.