Rozz & Jazz – Mergi și tu să deguști vinurile Rosé de la Navrom River

0
Rozz & Jazz - Mergi și tu să deguști vinurile Rosé de la Navrom River

Rosé-urile sunt perfecte pentru vară, mai ales când acestea sunt servite bine răcite, fiind astfel un acompaniament tonic, fresh, răcoritor.

Acest tip de vin este obţinut atunci când cojile strugurilor roşii sunt lăsate la fermentat doar pentru o scurtă perioadă de timp alături de pulpă. Pentru a vă face o idee, vinurile roşii sunt obţinute adesea după ce strugurii au fost lăsaţi să fermenteze săptămâni bune, în timp ce, în cazul vinurilor rosé, aceste capătă culoarea în numai câteva ore.

Cele mai proeminente gusturi ale vinului rosé sunt de fructe, de flori, citrice sau pepene, cărora li se adaugă arome plăcute de plante verzi proaspete. Fireşte, în funcţie de tipul de struguri aleşi, vinul rosé poate căpăta o varietate bogată de savori.

Sunteți invitați să degustați patru vinuri rosé, alături de sortimente culinare asociate de chef Cătălin Crețeanu.
Acordurile muzicale ale serii vor fi teme celebre de jazz în versiunea Evergreen Duo și a invitatei speciale, Ioana Bulgaru.

“Evergreen Music” este un duo instrumental (vioara si clapa), alcatuit din muzicieni profesionisti experimentati,cu un solid background artistic. Cei doi membri au cantat impreuna sau in alte componente, atat in tara cat si in Italia, Elvetia si Germania. Deasemeni,au performat si pe nave de croaziera,navigand pe toate marile si oceanele lumii.
Repertoriul consta in muzica de cafe-concert,evergreen, muzica de film si jazz standards,repertoriu ideal pentru serate speciale, reuniuni de afaceri, delegatii straine, program pentru nunti deosebite ca si invitati speciali, etc.

Evenimentul are loc la Navrom River pe 25 iulie începând cu ora 20:00.
Rezervări la 0723191018.

Sursa: Facebook
Te-ar putea interesa și Danube Jazz & Blues Festival. Toamna începe pe acorduri de jazz & blues

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.