S-a relansat Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune

1

Asociația Open Hub, cu sprijinul Thecon, organizează, pentru al patrulea an consecutiv, programul caritabil Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune, unde cei interesați sunt invitați să se implice în susținerea unei cauze diferite de la o ediție la alta.

Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, cu ajutorul a zeci de voluntari care au donat expertiză, timp sau obiecte, s-a relansat magazinul online www.shop.leru.ro. La evenimentul Noaptea Elfilor, desfășurat pe 18 Noiembrie, profesioniști voluntari din domeniul IT și nu numai au finalizat construirea Magazinului Online de Fapte Bune, într-un nou format, adaptat la conceptul din 2022.

epantofi.ro

Scopul este ca, prin intermediul donațiilor colectate până la finalul lunii decembrie prin intermediul Leru.ro, să se contureze viitorul a 15 elevi valoroși provenind din medii defavorizate, printr-un program complex de educație antreprenorială.

EMPREYouth, cauza ediției Leru.ro 2022

În parteneriat cu Asociația Pentru Antreprenoriat din România (APAR) 15 liceeni din zona SE a României, ale căror rezultate la învățătură sunt excepționale, vor beneficia de un program intensiv de educație financiară și antreprenorială: o tabără dedicată și ateliere de mentorat în programul EMPREYouth. Acest program intensiv îi va pregăti pe tineri pentru un start sănătos în viața de adult și le va mări șansele de a-și contura un viitor financiar sustenabil. În cadrul taberei, tinerii vor putea lucra la idei de business proprii, pe care le vor putea prezenta în fața unor potențiali finanțatori, respectiv vor primi șansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnați în programul EMPREYouth.

Cum poți susține EMPREYouth – proiectul Leru.ro 2022?

La fel ca și în edițiile anterioare, ambiția este de a defini cuvântul ler ca simbol al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă și de a susține educația viitoarelor generații. Scopul este ca și anul acesta să se implice cât mai mulți susținători și donatori care să rezoneze cu ideea EMPREYouth. Acestora le sunt propuse mai multe modalități de implicare pentru ca, împreună, să strângem cei 18.000 de Euro pentru a contura viitorul celor 15 elevi.

answear.ro

Ambasador Leru.ro

Prin înscrierea ca ambasador vei promova tabăra de educație financiară și antreprenorială în rețeaua ta de contacte și vei strânge ce sumă de bani vrei sau poți. Îți punem la dispoziție, în platforma Leru.ro, propria pagină de ambasador, unde gestionezi donațiile strânse de tine exclusiv prin metode online.

ÎNSCRIE-TE CA AMBASADOR AICI!

Donații în servicii sau produse

Poți ajuta cauza EMPREYouth prin donații directe de bunuri sau servicii care îndeplinesc câteva minime criterii. Echipa de voluntari Leru.ro va procesa donația pe shop.leru.ro, de unde să poată fi achiziționată de cei care doresc să îi susțină programul EMPREYouth.

DONEAZĂ PRODUSE/SERVICII AICI

Cadouri cumpărte de pe Leru.ro

Cea mai simplă metodă de a susține educația și faptele bune cu impact pe termen lung este să achiziționezi (cu plata exclusivă cu cardul) unul dintre produsele disponibile deja pe www.shop.leru.ro. Valoarea cumpărăturilor este transformată în donație directă ce va contribui la realizarea taberei de educație financiară și antreprenorială EMPREYouth.

CUMPĂRĂ DE AICI

Direcționarea impozitului pe venit

Dacă ai o microîntreprindere, poți direcționa 20% din impozit pe venit. Legea 30/2019 permite microîntreprinderilor să deducă sponsorizările făcute către entitățile non-profit din impozitul pe venit. Astfel, această sumă se transformă în fonduri pentru programul EMPREYouth.

DIRECȚIONEAZĂ IMPOZITUL PE VENIT

Ce s-a realizat în edițiile anterioare Leru.ro?

În 𝟐𝟎𝟏𝟗: au fost susținute două proiecte implementate de Fundația Comunitară Galați: Fondul Științescu (educație STEM) și Fondul Generații (grupuri de socializare ce implică vârstnici, adulți, copii). Fonduri totale strânse: 𝟏𝟑.𝟓𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢

În 𝟐𝟎𝟐𝟎: am fost sprijiniți 54 de copii, fie pentru a ține pasul mai ușor cu școala online, fie pentru a urma ateliere de economie socială (beneficiari ai Fundației „Inimă de Copil” Galați). Fonduri totale strânse: 𝟑𝟕.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢

În 𝟐𝟎𝟐𝟏: am fost strânse 11 burse anuale pentru 11 elevi de liceu (programul „Un sat, un copil” – Fundația „Inimă de Copil” Galați). Fonduri totale colectate: 𝟔𝟔.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢

Cine sunt organizatorii ediției 2022 Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune?

Asociația pentru Antreprenoriat din Romania (APAR) a fost înființată în 2007 la inițiativa facilitatorilor programului EMPRETEC România cu scopul de a crea o comunitate antreprenorială de elită care să aibă puterea de a dezvolta mediul de business din România și de a propune schimbările legislative benefice pentru acesta.

Asociația este prezentă la evenimentele cheie pentru mediul antreprenorial și participă în mod activ la identificarea și dezbaterea situațiilor din sectorul IMM.

APAR promovează educația antreprenorială în rândul elevilor și studenților, cu scopul de a pregăti și forma o generație nouă de antreprenori ce pot contribui la dezvoltarea României de mâine.

Înființată în 2012, Asociația OpenHub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentanți ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară.

Thecon ofera soluții SEO, WebDesign și SEM de ultimă generație pentru companiile și organizațiile de orice talie. Expertii Thecon oferă servicii de o calitate superioară, având cunoștințe solide și vaste în SEO, Pay per Click(PPC), WebDesign și Marketing Online.

Hai să schimbăm în bine viitorul a 15 elevi de liceu valoroși, prin programul EMPREYouth.

Citește și ultimele articole:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.