Săftița – super spectacol cu maestrul țambalului Marius Mihalache

Săftița – super spectacol cu maestrul țambalului Marius Mihalache

34
1
DISTRIBUIȚI
Săftița - spectacol Marius Mihalache

Marius Mihalache, un excepțional artist al țambalului, revine pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” cu un concert-fenomen “Săftița”, pe 13 martie, ora 19:00!

SĂFTIȚA by Marius Mihalache
Spectacol susținut de cunoscutul virtuoz al țambalului, MARIUS MIHALACHE, împreună cu „Marius Mihalache Band”:
* Arabela Nicolau – voce
* Marius Gagiu (Mandela) – flaut, caval
* Nicu Băran – bass
* Lucian Maxim – tobe.

Lansat în 2018 și recompensat cu Premiul Special al Senatului UNITER în 2019, SĂFTIȚA (balkanic project) by Marius Mihalache este un proiect pop-folk cu identitate românească, cu instrumente românești, inspirat din poveștile poporului român. Urmărim împreună povestea neamului românesc, dar în special povestea Săftiței noastre.

Durata: 1 h 30 min

Bilete pe site și la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Cariera și afirmarea artistului Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaște granițe. La 10 ani câștigă primul său premiu la Atena în Grecia, iar la 17 interpretează la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart stârnind mii de aplauze la Scala di Milano. Urmează întâlnirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, și i se oferă ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea, are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai si Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan internațional.

Te-ar putea interesa și Flu Flu – un show de muzică și umor, despre lucrurile mărunte ale vieții

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.