La ce săli de fitness te antrenezi în Brăila? Află propunerile noastre!

0
443

Dacă ești din Brăila și nu ai idee de unde să faci primul pas spre o viață mai activă și sănătoasă, noi vă prezentăm câteva săli de fitness pentru a vă ajuta. Sportul contribuie la sănătatea optimă a organismului, de aceea este important să-i acordăm o atenție deosebită.

Elite Gym Brăila

Începem cu Elite Gym Brăila, acolo unde găsești antrenori profesioniști și serioși, implicați în sprijinirea și meditarea clienților. Aceștia au acreditări internaționale și trăiesc pentru tot ce înseamnă sport și dietă potrivită. Cât despre echipamente, sunt ultra-performante, sala unde se desfășoară activitățile este modernă și emană energie cu muzica antrenantă și atmosfera dinamică. Pe lângă cele cinci clase de sport, puteți încerca și noua inovație Xbody pentru rezultate în timp record dacă doriți să slăbiți și să vă tonifiați sau să vă creșteți rezistența.

Body Time Brăila

Situat pe Bulevardul Independenței, Body Time Brăila reprezintă un concept nou de antrenament. După cum mărturisesc antrenorii profesioniști de la sală, antrenamentul Body Time antrenează tot corpul într-o singură ședință, doar o dată pe săptămână. Slăbești, tonifiezi și îți modelezi corpul cu cel mai mic efort necesar și în cel mai scurt timp posibil. În doar 20 de minute, aparatul special Miha Bodytec lucrează pentru tine având ca scop principal atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un alt serviciu la Body Time este și consultanta nutrițională și planul personalizat de nutriție și stil de viata. Totul pentru a vă ajuta să slăbiți și a duce o viață mai sănătoasă!

Oxygym Brăila

Oxygym Brăila dispune de echipamente moderne și antrenament profesionist coordonat de oameni pasionați de sport și un stil de viață echilibrat. Alegeți-vă abonamentul potrivit necesităților voastre și începeți de astăzi să mergeți la sală. Oxygym Brăila se află pe Aleea Cutezătorilor.

Warrior Gym Brăila

Dacă sunteți fani artelor marțiale și a sporturilor pline de adrenalină, încercați kickboxul la Club Sportiv Urban Warrior Gym Brăila. Primii pași în kickboxing îi poți face acolo, unde înveți tehnicile de baza, poziții, deplasare si multe alte lucruri elementare din sportul practicat. Cu ambiție și perseverentă poți reuși. Începuturile sunt grele dar rezultatele sunt uimitoare. Vino la Urban Warrior Gym pe Strada Transilvaniei 24.

Emil Gym

Înființată din iubire pentru sport, Emil Gym vă garantează antrenori profesioniști într-un spațiu modern cu echipamente performante, perfecte pentru a vă antrena corpul mult visat. Apelați la un personal trainer care vă va îndruma în acest scop. Emil Gym se află pe Calea Călărașilor.

Acestea sunt doar câteva idei pentru săli de fitness din Brăila, primul pas spre o viață mai activă și sănătoasă. Voi unde mergeți să vă antrenați în Brăila? Aveți și alte sugestii?

Te-ar putea interesa și: Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.