Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din...

Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

222
0
DISTRIBUIȚI
Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

Sportul oferă atât sănătate fizică, dar și mentală, iar aceste săli de fitness din Galați te pot sprijini în drumul tău către o viață activă și sănătoasă. Echipele și profesioniștii de acolo, dar și clasele specializate fiecărei săli de fitness, sunt acolo să te ajute. Iată câteva informații despre unele săli de fitness din Galați pentru a-ți forma o părere încotro vrei să te îndrepți. Poate vrei să pui masa musculară, să faci yoga sau doar să-ți tonifiezi corpul.

EliteGym

La EliteGym găsești oameni nerăbdători să te îndrume, să îți ofere sfaturi și să te pregătească pentru o viață mai activă și mai sănătoasă. Sunt o mulțime de discipline din care poți alege, atât cardio, cât și de tonifiere. Te distrezi și arzi calorii, îți faci prieteni și ai parte de tot suportul instructorului pentru a executa exercițiile corect. Sunt 18 discipline din care poți alege ce ți se potrivește cel mai bine, sau să le alternezi pentru rezultate spectaculoase. EliteGym se află pe Str. Domnească 24, în incinta Winmarkt, la etajul 3.

OneGym

În această listă cu săli de fitness din Galați se află și OneGym care dispune de o echipă profesionistă și echipamente moderne special pentru clienții săi. Locația asigură o panoramă a orașului Galați și astfel te poți simți relaxat privind întreg orașul în timp ce faci sport. O clasă unică în Galați, doar la OneGym este Crossbox, cu mișcări constante și variate, efectuate la intensitate ridicată. Toate antrenamentele CrossFit se bazează pe mișcări funcționale și combină cele mai importante exerciții din gimnastică, haltere, alergare, canotaj și multe altele. Găsiți sala de fitness pe Strada Nicolae Bălcescu 24.

MaxFit 

MaxFit este o sală fitness formată numai din oameni specializați și pasionați de ce înseamnă sport și care îți pot transforma viața într-una sănătoasă și fericită. Cei de la Max au peste 20 programe de fitness, în cadrul căruia totul corespunde standardelor internaționale. Echipamentele sunt moderne și noi, specializate domeniului care vă interesează. Încercați un personal trainer, sau clase precum Mini Max, destinat celor mici, Vreau să slăbesc, Body & Mind sau TRX-SFT, o clasă mai intensă destinată celor care vor un antrenament care seamăna cu cel al soldaților din Marina SUA. MaxFit este pe Bulevardul George Coșbuc 117.

Maximbody

Maximbody oferă o noua tehnologie în materie de fitness. Antrenamentele și clasele sunt un concept modern pentru a atinge mai ușor obiectivele tale când vine vorba de sport și viață activă. Fitness EMS training este un antrenament special, o stimulare musculară inovatoare, bazată pe ultimele descoperiri în domeniu. Exercițiile te vor menține într-o formă fizică excelentă și iți vor facilita scăderea rapidă în greutate. Arderea caloriilor va fi mult îmbunătățită, acest proces de ardere a caloriilor funcționând chiar și după câteva ore de la terminarea antrenamentului EMS. Încearcă noua tehnologie la Maximbody pe Strada Roșiori , nr 18.

Lulu’s Gym

Pentru cei de la Lulu, fitnessul nu este doar un hobby, ci un stil de viață. Sala de sport este o a doua casă pentru echipă și asta își doresc și pentru toți abonații lor. Fie că ești la început sau nu, antrenorii Lulu te vor pregăti să ajungi la rezultatele dorite. Puteți alege un abonament fitness sau bodybuilding, un nutriționist, iar după antrenament să încercați sauna sau solarul de care dispune Lulu’s Gym. Sala fitness se află pe str. Frunzei, nr. 73.

Champions Gym & Fitness

Dacă vrei să te menții în formă sau aștepți rezultate nemaipomenite, Champions Gym este locul ideal. Echipa prietenoasă te va învăța cum să lucrezi corect și să stabilești ce exerciții și antrenamente sunt cele mai bune pentru tine. Locația este pe Strada Barboşi numărul 2.

Lady’s Fit Gym

O sală fitness din Galați exclusiv destinată doamnelor și domnișoarelor, Lady’s Fit Gym dispune de antrenamente delicate, special create pentru sexul feminin. Kangoo Jumps, zumba, dans, fitball, stretching, elastic bands și alte clase vor ajuta doamnele să ajungă la rezultatele mult dorite. Lady’s Fit Gym se află pe Strada Domneasca nr 24.

Matrix Gym

Dotată cu aparatură de ultima generație, modern amenajată și spațioasă, Matrix Gym este locul ideal pentru a începe o schimbare. Răbdare, pasiune și capacitatea de a transmite motivația necesară reprezintă calitățile necesare pentru un instructor personal de la Matrix. Sala fitness se află pe Strada Oltului nr. 19.

Fight Club

Fight Club vă oferă posibilitatea de a vă menține sănătatea fizică prin practicarea următoarelor sporturi: aerobic, arte marțiale, culturism, dans, fitness, Tae Bo. Antrenorii profesioniști sunt pregătiți pentru orice provocare. Locația Fight Club este pe str. Saturn nr. 34.

Evolution

O sală fitness modern dotată și cu personal specialist, care te va ajuta ”să evoluezi”. Fiind amplasată central, se poate ajunge ușor și nu veți observa cât de repede trece timpul în timp ce vă antrenați. Sala fitness se află pe str. Domneasca, nr. 25.

Acestea sunt unele săli de fitness din Galați la care poți apela cu cea mai mare încredere când dorești să te antrenezi fizic. Am luat în considerare diversitatea claselor, personalul fitness specializat și buna funcționalitate a echipamentelor. Sunteți de acord? La ce săli de fitness mergeți?

Află și despre florăriile din Galați. Descoperă la ce florării din Galați poți apela când vrei să surprinzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.