Salonul Auto Digital GAS2020 îți prezintă noile tendințe

0

Cel mai mare Salon Auto Digital, GAS2020 se vede live în online între 12-15 octombrie! În 4 zile de eveniment la categoriile Sedan/Monovolum (12 oct.), SUV (13 oct.), Hybrid/Electric (14 oct.), Camioane/Autoutilitare (15 oct.), vor fi prezentate peste 100 de modele auto noi, ultimele tendințe precum și cele mai bune oferte din piața auto 2020. Vezi, compari, obții oferte cu discount de până la 30% și cumperi printr-un singur click folosind sistemele automatizate ale platformei. Poți câștiga prin tragere la sorți revizii gratuite, anvelope de iarnă, vouchere de achiziție și multe alte premii.

Preînregistrează-te și bucură-te de beneficii! Salonul Auto Digital GAS2020 e live, începând cu ora 18:00 a fiecărei zile de eveniment. Ne vedem în digital!

În cei 9 ani de GAS au fost prezentate peste 1000 noi modele auto, având loc lansări la nivel naţional a modelelelor Citroen C4 Cactus, Mercedes GLC, Toyota AYGO, Ford Mondeo etc. De altfel, ne-am bucurat de prezenţa cockpit-ului de Formula2 de la grupul Renault, a pilotului Robert Kubica.

În ediţia din anul 2013, Salonul Auto s-a desfăşurat sub egida clasicului, prin parteneriatul cu Auto Clasic Club, bucurându-ne de prezenţa a peste 20 de maşini clasice şi de epocă din întreaga Românie.

Te-ar putea interesa și: Concursul de MTB Gârboavele XC te cheamă la mișcare pe două roți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.