Salonul Internaţional de Caricatură din Brăila – la a 11-a ediţie

0

Teatrul “Maria Filotti” din Brăila găzduieşte în perioada 9-10 decembrie cea de-a 11-a ediţie a Salonului Internaţional de Caricatură din Brăila. Evenimentul va reuni 300 de caricaturişti din 52 de ţări, care vor prezenta nu mai puţin de 987 de caricaturi.

Tema: ANUL NOU, MOŞ CRĂCIUN, DARURI, BRAD.

 
Pe simezele amenajate de aceasta data şi la Teatrul „Maria Filotti” – în sala Avantgarde – se află o selecţie dintre cele 987 de caricaturi trimise în competiţie – conform tradiţiei, se oferă premii şi diplome – de cei 300 de caricaturişti înscrişi, din 52 de ţări. Juriul de anul acesta este următorul: criticul de artă Tudor Octavian – preşedinte, caricaturiştii Nicolae Ioniţă, Leonte Năstase, George Licurici, Costel Pătraşcan (din echipa locală a organizatorilor, care a făcut nu mai puţin de… patru afise pentru manifestare!).

Ca de obicei, organizatorii – Consiliul Judetean Braila prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Pormovarea Culturii Traditionale (pe scurt, Centrul de Creatie) – au pregatit si binecunoscutele albume-catalog cu cele mai frumoase, si premiate, desene umoristice.

Surse: Facebook, Brăila Chirei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.