Farmaciile Salviafarm și Sophia din Galați produc propriul dezinfectant

Farmaciile Salviafarm și Sophia din Galați produc propriul dezinfectant

495
0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru gălățeni! Farmaciile Salviafarm și Sophia au început producția de dezinfectant, realizat în laboratorul propriu. În contextul infecției cu noul coronavirus uman COVID-19, au început să lipsească cu desăvârșire din magazine sau farmacii, gelurile antibacteriene sau dezinfectante.

Dezinfectantul conține în proporție de 70% etanol, alături de glicerol și perhidrol. Formula este recomandată și respectă toate prevederile OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Se poate achiziționa la 600 ml, 200 ml sau 100 ml. Luând în calcul materia primă și manopera, costurile sunt calculate la un preț de 19 lei, 33 lei și 109 lei.

Toate produsele sunt realizate în laborator, de către un farmacist specialist, folosind doar ingrediente de înaltă calitate, cu acțiune dezinfectantă.

Farmaciile Salviafarm

Salviafarm reprezintă un lanț de 6 farmacii, incluzând farmacia Salvia Piaţă (Hipocrat, cum se numea înainte), fiind renumită pentru cea mai mare vechime din Galaţi, de acum mai bine de 120 de ani.

Farmacia este una cu receptură, dintre puținele care au rămas în oraș, și produce o gamă largă de produse, de la cele dermato-cosmetice până la medicamente pentru diferite afecțiuni. Medicamentele magistrale sunt compuse, alcătuite dintr-un amestec de două sau mai multe substanțe medicamentoase care se trec în reţetă într-o anumită ordine.

De asemenea, Salviafarm efectuează și livrări la domiciliu pentru medicamentele care se eliberează fără prescripție medicală, ca de exemplu produse dermatocosmetice, produse pentru copii, alcool sanitar, dezinfectanți. Puteți comanda printr-un mail la spital@farmaciilesalviafarm.ro sau prin telefon, la numărul 0754076024.

Farmaciile Salviafarm se regăsesc în orașul Galați, la următoarele adrese:

  • Str. Tecuci 40, colț cu Str. Traian, nr. tel. 0236413848
  • Str. Traian 63, vis-a-vis de Bancpost, nr. tel. 0236494997
  • Str. Brăilei 196, vis-a-vis de Spitalul Județean, nr. tel. 0336401223
  • Str. Macedonă 16, complex Continental, nr. tel. 0336107753
  • Str. Traian 136, incinta Pro Clinic, nr. tel. 0336112064
Farmacia Sophia

Farmacia Sophia este o farmacie social-comunitară, un proiect cu un caracter profund umanist și inspirațional care își dorește să contribuie la soluționarea unei probleme majore cu care se confruntă categoriile de persoane vulnerabile din județul Galați, și anume, accesul la tratamente medicale. De asemena, Sophia este singura farmacie din Galați care prestează Serviciul MUR. Serviciul MUR (Medicine Use Review) reprezintă o întâlnire între farmacist și pacient pentru a discuta despre medicamentele pe care le utilizează, atât cele recomandate de medic, cât și cele achiziționate fără prescripție medicală. Revizuirea tratamentului face pacientul să înțeleagă cum, de ce, și când să utilizeze medicația corespunzător nevoilor lui.

Farmacia Sophia își are adresa pe:

  • Str. 1 Decembrie 1918 , nr 2, bl S6B.

Citește și: Ce activități poți face în izolare la domiciliu, în această perioadă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.