Vino Sâmbătă, 8 Iulie la Ora 6:00 dimineaţă pentru 108 Salutul Soarelui

Vino Sâmbătă, 8 Iulie la Ora 6:00 dimineaţă pentru 108 Salutul Soarelui

69
0
DISTRIBUIȚI

Vino Sambata, 8 iulie la ora 6:00 dimineata pentru 108 Salutul Soarelui.
Surya Namaskar ( salutul soarelui) se practica pentru a integra energia solara in tine, pentru ca noi toti suntem energie. Prioritizează de acasă care este dorința ta cea mai mare pentru ca sufletul, trupul și buzunarul tău sa fie in armonie. Alege-ți o singură dorință/ intenție și hai la 108 Salutul Soarelui. Dureaza aproximativ 3 ore cu tot cu o pauza mica cand ajungem la 54.

Ce impact are 108 SS asupra ta? – Află singur!

Condiții: yoga începător sau orice alt nivel, formă sportivă relativ bună și îndrăzneală pentru că se poate, și tu poți!

Costumație: haine comode, se practică cu piciorul gol fără șosete
De ce ai nevoie: propria ta saltea de yoga, apa de preferat calda in termos, acceptare si vointa

Contribuție:
= banii tăi 40 ron
+ voința ta
+ intensitate atât fizică cât și subtilă

Pentru a rezerva locul e necesar sa-mi lași un mesaj privat pe fbk /  sau poți suna la 0740185768. Cer seriozitate în legătură cu rezervarea locului, in functie de asta alegem exact unde anume o sa facem.

Miscarea este sanatate. Afla detalii aici

Despre Instructorul de Yoga: Florina Păduraru cu certificat internațional de instructor Power Vinyasa Yoga, nivel 200 ore si Certificat international de Hatha Yoga, nivel 300. Am fost inițiată în tainele yoga în India unde am avut ocazia să învăț de la mai mulți instructori diferite stiluri de yoga (iyengar yoga, ashtanga yoga, power vinyasa yoga și hatha yoga). Predau yoga în Galați pentru adulți, gravide și copii din 2013.

Sursă: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.