Tu crezi că sănătatea este bunul cel mai de preţ? Încearcă acest Detox…

0
Love it Raw / Tu crezi că sănătatea este bunul cel mai de preţ? Încearcă acest Detox

Te simţi obosit, balonat, fără energie? Încearcă acest Detox care este ideal pentru cineva care nu a mai încearcat o detoxifiere până acum. Conţine mai multe fructe, pentru un plus de dulce.

Se recomandă începătorilor, întrucât selecţia de sucuri este mai consistentă. Aşa că îţi va oferi calorii suplimentare pentru o intrare cât mai uşoară în lumea detox. În plus, conţine sucuri şi suplimente care facilitează detoxifierea ficatului, curăţarea toxinelor din corp şi o digestie cât mai sănătoasă. Ajută la pierderea în greutate, la reducerea inflamaţiilor, încetinirea procesului de îmbătrânire, revitalizare, curăţarea tenului, întărirea oaselor, imunitate crescută şi eliminarea toxinelor. Nu se recomandă celor care suferă de diabet, ulcer, alergii alimentare sau de probleme cu rinichii.

Pe perioada curei cu sucuri corpul este hrănit cu nutrienţii vitali de care are nevoie. Aceştia fiind fructe şi legume, verdeaţă, super foods (vlăstari, spirulină, iarbă de grâu etc.) Produsele pot fi obţinute doar pe comandă dată cu 48 ore înainte la tel: 0740 227 127. Vezi toate produsele noastre naturale pe pagina de facebook Love it Raw

Love it Raw

Citeşte şi articolul Patru tipuri de mâncare care îţi provoacă senzaţia de foame

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.