Atelierul de sănătate te antrenează prin nutritie, stil de viaţă şi terapii

Atelierul de sănătate te antrenează prin nutritie, stil de viaţă şi terapii

79
0
DISTRIBUIȚI
Atelierul de Sanatate, nutritie, terapii

Atelierul de sanatate este creat special pentru cei care isi propun sa aiba un rol tot mai activ in redobandirea, ameliorarea sau preventia sanatatii. Atelierul de sanatate te asteapta sa-i devii prieten si te antreneaza saptamanal pentru sanatate, alaturi de ceilalti participanti, prin nutritie, stil de viata, terapii naturale.

Cu totii avem potentialul de a ne vindeca dar trebuie sa facem eforturile necesare pentru asta. Cu totii putem invata din reusitele celor care au invins boala, fara sa spunem ca vindecarea este spontana sau miraculoasa, ci intelegand ca vindecarea poate veni din interior si ca propriul mod de gandire, propriul mod de viata si propria nutritie pot fi leacul. In plus, abordarea si tratarea factorilor care duc la imbolnavire ne scuteste, pe viitor, de o revenire a bolii.

Pentru ca 80% dintre boli sunt legate de nutritie, acesta va fi subiectul intalnirii noastre de marti. Nutritia este un ” jucator” principal in arena sanatatii noastre. Nutritia nu este stiinta care te ajuta sa slabesti , asa cum este cel mai des perceputa la noi . Nutritia este sursa noastra de energie care ne mentine sanatosi si este in acelasi timp un medicament. Cercetarile demonstreaza ca mancarea a fost medicamentul omului de la inceputul tuturor timpurilor. Stramosii nostri stiau in mod firesc despre puterea medicinala a alimentelor. Mai mult, peste 25% din medicamentele prescrise azi pe retete deriva din alimente, plante, arbusti si ierburi comune, iar procentul este in crestere. 

Cat costa? Nu costa bani, dar este necesar sa suni la telefon 0746587420 sau foloseste pagina www.nutritieterapeutica.ro/contact/ si sa iti rezervi un loc pentru data de 27 februarie, ora 17:30.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  GalMed 2018 | 22-25 martie | Congres Naţional cu participare Internaţională

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.