Sânziana şi Pepelea, ultimul spectacol din această stagiune, la Teatrul „Gulliver”

0
73
Sânziana şi Pepelea

Sânziana şi Pepelea, feeria naţională scrisă de Vasile Alecsandri, se va juca duminica aceasta, de la ora 10.30, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” din Galaţi. Este ultimul spectacol pe care păpuşarii îl vor susţine în această stagiune, urmând ca programul artistic să se reia din toamnă, odată cu începerea anului şcolar.

Spectacolul Sânziana şi Pepelea poartă semnătura marelui regizor de teatru de animaţie, Cristian Pepino, care, alături de scenografii Mircea Nicolau şi regretata Cristina Pepino, a realizat decorul şi costumele ce încântă vizual micii spectatori. În plus, această producţie teatrală se remarcă şi prin muzica antrenantă, cu accente folclorice, compusă de talentatul dirijor gălăţean, Sorin Oancea. „Sânziana şi Pepelea” este un spectacol mereu proaspăt, atractiv, jucat cu mult aplomb de actorii Vlad Ajder, Eduard Şișu, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Nicole Lungu şi Adina Ariton.

Sânziana şi Pepelea” este cea mai longevivă montare a teatrului, cu toate că s-a jucat de peste 300 de ori, sălile sunt mereu pline, iar copiii reacţionează cu entuziasm, participând la dinamica poveştii. Acesta a fost foarte bine primit şi în străinătate, a fost prezentat în Franţa, la Paris şi Saujon, în cadrul unei Decade Culturale Gălăţene şi a unui Festival tradiţional, unde a încântat spectatorii de toate vârstele.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Acestea pot fi cumpărate atât online, de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, dar şi în ziua reprezentaţiei, cu 20 de minute înainte de începerea acesteia.

Activitatea teatrului va continua şi pe perioada verii, când Teatrul Gulliver va juca spectacole gratuite în aer liber. Astfel, copiii care nu vor pleca în vacanţă la bunici, se vor putea întâlni cu „Scufiţa Roşie”, „Capra cu trei iezi” şi „Cei trei purceluşi”. Programul estival va fi anunţat pe website-ul instituţiei şi pe pagina de facebook.

Te-ar putea interesa și: ”Festivalul Iei la Dunărea de Jos – PoveştIE” premiază cele mai frumoase ii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.