Săptămâna porților deschise în fantasticul univers FasTracKids

0
Săptămâna porților deschise în fantasticul univers FasTracKids

Pentru că toți părinții de pici ar trebui să descopere emoția, bucuria și încântarea modulelor preferate ale copiilor, în perioada 2-6 septembrie va avea loc săptămâna porților deschise în fantasticul univers FasTracKids.

FasTracKids își deschide porțile către universul magic al copilăriei, al chicotelor de fericire și va descoperi împreună cu părinți, bunici și copii aventura învățării. La FasTracKids toți se distrează serios, construiesc bazele învățării, deschid oportunități de dezvoltare pentru micii școlari de azi și de mâine și află cum învață copilul tău cel mai bine. Săptămâna porților deschise este despre curiozitate, creativitate, comunicare, colaborare și încredere, este despre copii și părinți.

FasTracKids este universul în care prietenia este magică, unde jocurile banale se transformă în cele mai aventuroase piese de teatru, iar jucăriile sunt actorii profesioniști, universul în care imaginația nu are limite, iar fericirea e surprinsă în cele mai neînsemnate lucruri. De aceea, în săptămâna 2- 6 septembrie organizatorii se dedică explorării modulelor alături de părinți și copii în universul FasTracKids.

FasTrack Signing, FasTrack Explorers și FasTrack Music se adresează micuților cu vârste cuprinse între 6 luni și 2 ani. Aceste programe te ajută să înțelegi cât de frumoasă este această perioadă, ce vrea să îți spună bebelușul tău, înainte ca ele să poată vorbi, îi dezvoltă aptitudinile și îl ajută să aibă cea mai plăcută experiență preșcolară. Acest modul este despre magie și mister, despre cum cei mici învață să își gângurească cuvintele.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani, FasTracKids a dezvoltat următoarele programe: FasTrack Explorers, FasTrack Music, FasTrack Tots, FasTrack English, FasTrack Camps, FasTrack Discovers. Când ești copil totul pare o aventură și ești în explorarea fiecărui element al realității, iar FasTrack Explorers îl ajută pe micuț să facă cunoștință cu universul nostru real. Frumosul, fascinantul, magicul modul FasTrack Music îl ajută pe micuț să descopere bucuria sunetelor, iar FasTrack Tots, FasTrack English, FasTrack Camps, FasTrack Discovers îl vor ajuta pe copilul tău să îi cultive curiozitatea, îl vor ajuta să evite decapajul educațional din timpul vacanțelor, dar îl vor ajuta să cunoască tainele limbii engleze.

Cât de fumoase sunt jocurile și jucăriile pentru copiii cu vârste între 4 și 8 ani, iar FasTracKids pregătește și mai multe surprize pentru aceștia: FasTrack Fundamentals, FasTrack Robotics, FasTrack English, FasTrack Discovers, FasTrack Camps. O întreagă experiență a cunoașterii de frumos, de nou, de mister, de incitant, o aventură magică în universul care pregătește copilul pentru școală. Pentru 8-10 ani, programele sunt din ce în ce mai dezvoltate și cultivă abilități ca: inspirația, gândirea critică, spiritul autodidact și acomodarea cu activități științifice.

FasTracKids a dezvoltat și un program Multiday, pentru copiii de la 1,8 la 6 ani, care încorporează elemente de la activități practice, vorbit în public, dezvoltare vocabular, concentrare și în același timp distracție.
Săptămâna porților deschise în fantasticul univers FasTracKids este pe cale de a începe, invită-ți prietenii și veniți să descoperiți alături de micuții voștri cât de fascinantă este lumea copilăriei, câte mistere pot desluși cei mici și cât de frumosă este bucuria de a fi copil. Între 2-6 septembrie îl poți înscrie pe micuț la o lecție gratuită la unul dintre modulele care îl captivează. Alătură-te și tu emoțiilor care îl fac pe micuțul tău să fie în fiecare zi mai bun!

Află mai multe despre FasTracKids din Una bună, 9 așa și-așa: Leonard Alexandrovici – FasTracKids

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.