Străluceşte de sărbători cu ajutorul unui tratament facial complet

Străluceşte de sărbători cu ajutorul unui tratament facial complet

47
0
DISTRIBUIȚI
Străluceşte de sărbători cu ajutorul unui tratament facial complet

Minunata perioadă a sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, iar anul acesta, fiecare femeie are ocazia să strălucească! Clinica InterBeauty revine pe plaiurile frumuseții de basm cu un nou tratament facial, special pentru femeile ce tind către perfecțiune în această perioadă magică. Acest tratament se realizează în doar 4 pași și are rezultate imediate. Primul pas este MICRODERMOABRAZIUNEA, ce constă în reducerea imediată a ridurilor și dispariția semnelor post acnee. Microdermoabraziunea este urmată de pasul 2: MASCA FACIALĂ. Pașii 3 și 4 sunt redați printr-o hidratare profundă și un masaj endermologic.

InterBeauty este clinica ce nu acceptă conceptul de anacronism, așa că introduce o noutate în materie de frumusețe ce va atrage orice femeie: O MASCĂ FACIALĂ PE BAZĂ DE EXTRACT DE PERLE ȘI AUR. Un produs inovativ fabricat tocmai în Franța, ce readuce în timp util chipul de altădată! Această mască conține pudră de perle naturale în procent de 100%, fasonată în straturi ale substanțelor active conchiolin și aragonite. În combinație cu aurul, tenul își recuperează strălucirea și suplețea, oferind un efect de lifting blând. În doar câteva minute, perlele și aurul vor acționa intens asupra chipului dumneavoastră și vor combate liniile de expresie, luptând împotriva ridurilor, și vor revitaliza tenul într-un mod spectaculos.

De sărbătorile anului acesta optați pentru un ten perfect ca de superstar, pentru că frumusețea este în mâinile voastre. Alegeți să vă remarcați!

Clinica InterBeauty vă stă la dispoziție pentru orice fel de curiozități sau cerințe la numărul de telefon: 0755 783 981 sau la adresa: Bd. Siderurgiştilor nr. 15, bl. SD10, parter.

Sigur o să-ţi placă şi articolul  Cum scapi de celulită? – câteva sfaturi oferite de trainerul Mircea Moraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.