Sarcina și Nașterea – Seminar practic și Educație prenatală – pe 2 şi 9 iunie

0
Sarcina și Nașterea - Seminar practic și Educație prenatală

Sarcina și Nașterea – Seminar practic și Educație prenatală pentru gravide și tați gravizi cu Nicoleta Andrei și Florina Păduraru. În premieră în Galați, doi educatori prenatali își unesc forțele pentru a face un curs inedit plin de entuziasm, informație și practică.

Durata: 10 hrs, 5 ore de curs intensiv/ zi
Data: 2 iunie, 9 iunie
Orele: 9:00-14:00 (la fiecare 1,5 ore va fi o pauză de 10-15 min)
Contribuție: 444 lei/cuplu; 333 lei/cuplu dacă aduci o altă gravidă/cuplu
Haine lejere pentru a vă putea mișca în voie
Participarea se face doar dacă te înscrii și plătești un avans de 200 lei cel târziu 3 zile înainte de curs. Pentru a avea loc acest curs este nevoie de un minim 6 gravide/cupluri.

Se recomandă să veniți însoțită fie de tatăl gravid sau de o prietenă. Anumite tehnici predate vor trebui practicate în doi (însoțitor / gravidă), ca ulterior să fie practicate și acasă. Dacă există gravide care doresc să participe singure pot să vină. Puteți veni la acest curs indiferent de vârsta de sarcină, mai devreme este mai bine decât mai târziu, așa aveți mai mult timp de pus în practică și mai mult timp de digerat toată informația primită.

Se vor aborda diferite subiecte de interes pentru gravidă și se vor practica diferite tehnici de confort, tehnici de respirație, posturi fizice și unelte care vin în ajutorul gravidei în timpul sarcinii și în timpul travaliului pentru a aduce gravida în echilibru. Prin diferite tehnici aplicate partenerul și gravida vor beneficia de conectare atât între ei cât și cu propriul lor bebeluș.

Cum și unde vrei să naști?

După ce criterii îți alegi doctorul și maternitatea?

Îți este frică de durerile nașterii? De necunoscut? Vrei să fii mai curajoasă și mai puternică?

Vrei să-ți găsești puterea interioară că poți să naști așa cum vrei?

Vrei să te simți suficientă pentru că, chiar ești suficientă?

Vrei să afli metode de relaxare/confort și echilibrare fiziologică pentru a diminua această frică, a instala calmul și echilibrul atât fizic cât și emoțional în timpul travaliului?

Vrei să faci tot ce este mai sănătos pentru bebeluș și pentru tine? Învață cum să vorbești cu cadrul medical în beneficiul bebelușului și a întregii familii. Tu ești cea care naști, cadrul medical doar asistă.

Vino la acest curs și vei pleca mai informată, mai puternică și mai încrezătoare, iar partenerul tâu mai conectat cu tot procesul sarcinii și al nașterii pentru că până la urmă amândoi ați conceput acest copil minunat… așa că de ce nu să-l și nașteți împreună 🙂

Acest curs cuprinde informații practice expuse interactiv despre sarcină și tot procesul nașterii.
Cunoașteți opțiunile și alege informat!

Pentru confirmare la curs sau mai multe informații sunați la 0749344363 (Nicoleta Andrei – www.lamazegalati.ro) sau mesaj pe privat pe facebook Flowrina sau florina.paduraru@gmail.com.

 

Citeşte şi articolul: Vino și tu sa sărbătorești Ziua copilului la Librăria Donaris Galați!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.