“Şase lecţii de dans în şase săptămâni” de Richard Alfieri 

0
40
Şase lecţii de dans în şase săptămâni

Încă nu ați primit cadoul perfect? Oferiți-vă bilete la o comedie excepțională –  “Şase lecţii de dans în şase săptămâni” de Richard Alfieri  la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, Galați – 30 ianuarie, ora 19:00.

Un spectacol cu: Victoria Cociaș și George Constantinescu
Scenografia: Romulus Boicu
Traducerea, regia și costumele: Lavinia Jemna Oltenau
Coregrafia: Mihai Petre
Spectacolul este realizat cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre.

Lily Harrison, văduva unui preot baptist, îşi angajează un profesor de dans, la domiciliu, pe italianul Michael Minetti. Și aventura începe.
Între Lily şi Michael sar scântei de la prima întâlnire. Se mint şi se ironizeză reciproc, dar de-a lungul celor şase săptămâni, în timpul orelor de dans, Lily şi Michael, amândoi cu mult umor, temperament, dar şi sensibilitate, ajung să se cunoască, să se respecte şi să-şi îmbogăţească viaţa cu o mare şi frumoasă prietenie.
Piesa e o comedie bine scrisă, cu un dialog alert şi plin de haz, dar şi cu momente duioase, surprize şi răsturnări de situaţii, muzică şi dans.

Premiera absolută a piesei „Six Dance Lessons in Six Weeks” a avut loc la Geffen Playhouse în Los Angeles, apoi s-a mutat pe Broadway.
Între timp s-a jucat, cu succes, în peste 24 de ţări. În 2014 a avut loc și premiera filmului „Six Dance Lessons in Six Weeks” cu Gena Rowlands şi Cheyenne Jackson.

Poţi cumpăra bilete online aici.

Citeşte şi Trupa Holograf va concerta în Galați, în cadrul turneului său Classic Rock

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.