Confort pe scaunul dentistului, la clinica My Dent din Galați

Confort pe scaunul dentistului, la clinica My Dent din Galați

81
0
DISTRIBUIȚI
Confort pe scaunul dentistului, la clinica My Dent din Galați

Situată in centrul orașului Galați, clinica stomatologică My Dent este una ultra-modernă în care veți avea parte de o primire călduroasă si veți beneficia de servicii de înaltă calitate. Doctorii sunt foarte bine pregătiți, iar materialele dentare sunt de cea mai bună calitate.

Echipamentele de ultimă generație și procedurile stomatologice sunt menite a-i oferi pacientului cel mai înalt confort pe scaunul dentistului. De aceea, s-a optat pentru utilizarea sistemului de izolare a dinților folosind diga dentară.

Diga are rolul de a menține uscată porțiunea unde se lucrează, crescând în timp durabilitatea tratamentelor.

De asemenea:

• Previne contaminarea câmpului operator cu salivă.

• Acest aspect este important în special în timpul tratamentelor endodontice, atunci când microorganismele din salivă ar putea contamina canalele radiculare.

• Permite folosirea antisepticelor puternice necesare dezinfectării canalelor endodontice. În timpul aplicării obturațiilor fotopolimerizabile când este foarte importantă uscarea câmpului operator.

• Medicul are o bună vizibilitate prin menținerea retracției pârților moi, buze, limbă, obraji, îmbunătățind astfel calitatea tratamentelor.

• Previne înghițirea sau inhalarea instrumentelor, materialelor sau a altor substanțe rezultate în urma diverselor tratamente stomatologice.

Astfel, pacienții sunt scutiți să suporte diverse gusturi și mirosuri neplăcute, rulouri de vată pe care trebuie să le mențină “nemișcate”, stresul ca nu cumva să le înghită sau oboseala de a sta cu gura larg deschisă.

Pentru un consult stomatologic confortabil și fără griji, nu ezitați să vizitați clinica My Dent, pe Str. Universității nr. 3, Galați.

www.mydentgalati.ro

Vezi și articolul: Gata în doar 60 de minute! – tehnica viitorului în stomatologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.