Schimb urgent… 3 surori la Teatrul Maria Filotti, Duminică, 12 februarie, ora...

Schimb urgent… 3 surori la Teatrul Maria Filotti, Duminică, 12 februarie, ora 18

190
1
DISTRIBUIȚI

Spectacolul Schimb urgent… 3 surori de Nagle Jackson, regia Lucian Sabados prezentat duminică, 12 februarie, de la ora 18.00 la Teatrul Maria Filotti din Brăila este un spectacol cu o distribuție excelentă , care servește cu devotament povestea emoționantă și comică totodată, o piesă ce invită la meditație și chiar atitudine . 

Spectacolul “Schimb urgent …trei surori “ propune o poveste de o mare actualitate politico – socială, un capitol de istorie recentă , o dramă ce se urmărește cu sufletul la gură, având ca fundal spațiul unui teatru academic rus, înainte și după glasnost . Asemănările cu destinul artelor spectacolului din România de după revoluția din 1989 sunt frapante și creează o emoție puternică, atât pe segmentul comic , cât și pe cel de dramatic. Acest al XX-lea proiect din Programul de Management al lui Lucian Sabados continuă propunerea unor povești importante, cu rezonanță emoțională și culturală , iar prin localizarea poveștii în spațiul nostru de definiție, al celor din lumea teatrului, sperăm să vă dezvăluim alte fațete importante și surprinzătoare ale muncii noastre, ce vă are pe dumneavoastră spectatorii , drept destinatari.

Regia artistică este semnată de managerul teatrului Lucian Sabados, scenografia aparține lui Gheorghe Mosorescu, coregrafia a fost realizată de Liliana Stan , iar aranjamentele muzicale sunt concepute de compozitorul și pianistul Cornel Cristei.

Spectacolul ”Schimb urgent…trei surori” aduce la rampă o distribuție de îndrăgiți și talentați actori precum: Monica Ivașcu, Marcel Turcoianu, Corina Borș, Cătălina Nedelea, Emilia Mocanu, Adrian Ștefan, Flori Popa, Dan Moldoveanu și Alexandru Marin, alături de mai vechiul colaborator, Lucian Pînzaru, actor al dramaticului gălățean.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.