Campania ”Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge la Galați

0
Campania ”Schimbă PET-ul cu biletul” ajunge la Galați

Caravana Schimbă PET-ul cu biletul ajunge vineri, pe 15 octombrie, la Galați. Locuitorii orașului sunt încurajați să se alăture acestei campanii pentru a construi împreună un oraș mai verde și mai curat.

Gălățenii care vor aduce câte 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) la aparatele automate de colectare din parcările magazinelor Kaufland vor beneficia de două călătorii de autobuz.

fashiondays.ro

Deșeurile pot fi aduse în cele trei puncte ale magazinelor Kaufland: Strada Brăilei 144; Strada Victor Vâlcovici Nr. 20 și Strada Henri Coandă Nr. 7. 

Caravana Schimbă PET-ul cu biletul este o continuare a inițiativei lansate la începutul verii în Constanța, în premieră în România, de către Act for Tomorrow și Kaufland Romania, cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, în contextul programului Vinerea Verde.

Campania are atât obiectivul încurajării folosirii transportului public, cât și obiectivul de a promova colectarea și reciclarea deșeurilor care, pe lângă faptul că vor fi transformate în noi resurse, în acest context facilitează și accesul locuitorilor la transportul public. 

epantofi.ro

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.