Vrei să-ți iei permisul și nu știi la ce școală de șoferi...

Vrei să-ți iei permisul și nu știi la ce școală de șoferi din Galați să apelezi?

377
0
DISTRIBUIȚI
școală de șoferi din Galați

Dacă te-ai săturat de mersul cu autobuzele din oraș și te gândești să-ți iei permisul auto, atunci trebuie să te înscrii la o școală de șoferi din Galați. Vă prezentăm cele mai bune școli de șoferi, la care puteți apela cu încredere că veți deveni un șofer cu acte în regulă.

1. Școala de Șoferi STAR

Școala de șoferi STAR a fost înființată în anul 1992, oferind până în prezent servicii de școlarizare auto categoriile B, C, CE și D pentru aproximativ 45.000 de șoferi amatori și profesioniști. Școala de șoferi are o echipă de 20 angajați, o flotă auto de 12 autovehicule.
Puteți obține toate tipurile de atestat.

Pentru permis categoria B, cursul durează minim 4 săptămâni. Cursul teoretic este alcătuit din: legislație rutieră, legislație specifică, conducere preventivă și ecologică, prim ajutor, cunoașterea și întreținerea autovehiculelor. Pregătirea teoretică se desfășoară pe durata unei săptămâni, de luni până vineri, cumulând 24 ore. Finalizarea cursului teoretic se realizează printr-un chestionar în sistem informatic, după modelul utilizat la examen. Promovarea testului conduce la începerea pregătirii practice, care durează 30 de ore.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0236 463 220.

2. Școala de Șoferi Aviația

Aviația are 5 sedii și prezintă servicii de școlarizare auto pentru categoriile A, AM, A1, A2, B, BE, C, CE și D. Sunt de 19 ani pe piață și au o echipă de profesioniști în domeniu, de la instructori la profesori. De asemenea, școala dispune de un parc auto nou și diversificat, astfel ca aveți de unde alege mașina care credeți că vi s-ar potrivi cel mai bine.

Atestatele sunt de transport marfă, persoane, ADR, taxi, manager, consilier de siguranță, instructor auto, profesor legislație rutieră. Se aplică reduceri pentru mai multe atestate. Suport de curs gratuit, program pe calculator identic cu cel de examinare, cursuri zilnice. Examenul se susține o dată pe lună, sâmbătă.  Gratis se oferă 2 ședințe pe simulator auto performant.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0236 472 799.

3. Școala de Șoferi Timo Drive

Școala de şoferi Timo Drive iţi oferă pregătirea necesară pentru a fi cel mai bun șofer cu ajutorul instructorilor profesioniști ce dețin o experiență bogată, pe mașini moderne bine echipate. Printre beneficiile școlii de șoferi Timo Drive se numără: orele de pregătire teoretică suplimentare gratuite, toți cursanții sunt pregătiți și verificați înaintea susținerii examenului cu organele de poliție, taxa de școlarizare poate fi achitată în rate, iar înscrierea se poate face doar cu buletinul.

Parcul auto include mașini din gama Skoda, Renault, Volkswagen.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0744 584 398.

Școala de șoferi Așii Volanului utilizează metode moderne în procesul de pregătire a cunoștințelor necesare obținerii permisului de conducere auto. Școala de șoferi Așii Volanului dispune de: predare cu aparatura audio vizuală, videoproiector, softuri concepție proprie, computere moderne, cadre didactice cu experiență în domeniu. Permisele pe care le puteți obține sunt de categoria B, C, D1, E, iar instructajele se fac pe autovehicule din categoria Volkswagen și Mercedes.
Așii Volanului oferă consultanță în domeniul transportului și circulației rutiere.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0236 435 834.

5. Școala de Șoferi Camino Driver

Camino Driver oferă cursuri de legislație susținute de un profesor de legislație autorizat și sunt în număr de 24 de ore în cadrul sălii de curs din incinta școlii.
Pregătirea practică se efectuează cu autoturisme într-o gama diferită: benzină, GPL, diesel.
Parcul auto este compus din : Dacia Logan; Renault Megane, Opel Corsa; Daewoo Cielo; Daewoo Nubira II. Mașinile sunt dotate cu aer condiționat și servo direcție.
Orele de conducere conțin 15 ședințe a 100 minute.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0743 151 402.

6. Școala de Șoferi Autosab Drive

Școala de șoferi Autosab Galați oferă servicii de școlarizare pentru categoria A,B, BE, Bx (adeverința BE fără examen ), C, CE, D,. Instructorii auto dețin experiența necesară, foarte dornici sa va învețe arta șofatului. Plata se poate face în rate, actele se întocmesc în cadrul școlii, simularea examenului auto se face din timp, iar înscrierea se poate face doar cu buletinul. Se poate obține orice tip de atestat.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0740 410 081.

7. Școala Fulger

Școala de șoferi Fulger vă așteaptă cu autoturisme noi, pregătite special pentru ca dumneavoastră să învățați arta condusului în cele mai bune condiții.
Sala de legislație este dotată corespunzător, cu toată aparatura necesară unei bune desfășurări a orelor legislative. Aceasta cuprinde : laptop, viodeopriector, softuri specifice, machete stradale, mașinuțe în miniatura, materiale didactice, truse medicale, triunghi reflectorizant și multe alte dotări specifice.
Programul este flexibil pentru orele de conducere, există și disponibilitate în weekend pentru cei ce nu pot face orele în cursul săptămânii și puteți avea posibilitatea de a merge pe traseul unde se susține examenul practic final.

Pentru detalii, informații suplimentare și înscrieri apelați numărul de telefon 0744 618 800.

Sperăm că din sugestiile noastre veți regăsi o școală de șoferi din orașul Galați care vă poate ajuta să vă obțineți permisul auto. Informațiile din articol sunt preluate de pe site-urile web sau paginile de Facebook oficiale ale școlilor de șoferi. Pentru mai multe detalii vă rugăm apelați numerele de telefon menționate.

Tu la școală de șoferi din Galați ai apelat?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.