Școala de vară Papillon și-a deschis porțile pentru perioada verii

0
Școala de vară Papillon și-a deschis porțile pentru perioada verii

Din 2 iulie și până la 31 august, vă invităm într-o călătorie minunată, plină de activități educative și distractive organizate la Asociația Papillon. De luni până vineri, de la 08.00 la 17.00, copiii vor desfășura activități în aer liber și în interior, îmbinând joaca și cunoașterea mediului înconjurător, descoperind lucruri noi și experimentând lucrul în echipă.

Diminețile vor fi rezervate activităților în parc dar și dezvoltării și exersării abilităților practice, în cadrul atelierelor de creație cu teme variate și atractive: pictură, reciclare creativă, handmade, machete 3D, construcție și înălțare de zmeie.

Masa de prânz va fi servită la restaurant, copiii deprinzând astfel regulile de bune maniere specifice acestui moment.
După-amiază se relaxează în cadrul Atelierului de povești, care include atât citirea pe roluri, interpretarea personajelor diverse, cât și comentariile copiilor cu privire la textele alese, astfel ca aceștia să deprindă, în același timp, tehnica cititului cursiv dar și înțelegerea conținutului parcurs. Copiii vor fi încurajați să își expună părerile despre poveștile citite, să își argumenteze punctele de vedere, să își dezvolte imaginația propunând variante noi, originale, de intâmplări și finaluri de poveste!

Ultima oră la Papillon va fi dedicată jocurilor de grup și experimentelor practice, copiii învățând astfel importanța spiritului de echipă, descoperindu-și abilități noi, de lider sau de coordonator, abilități ce le vor contura armonios personalitatea.

Oferiți-le copiilor dumneavoastră o vacanță de neuitat, fără momente de plictiseală, dar cu experiențe de neuitat și amintiri memorabile!
Pentru informații suplimentare, sunați la 0740255004 – Corina Chiriac.

Sursa: www.facebook.com

Citește și: Atelier intensiv de iniţiere în croitorie – sâmbătă, 7 iulie, ora 9:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.