Scrisori pentru Moș Crăciun – 5 și 12 decembrie la Galați

Scrisori pentru Moș Crăciun – 5 și 12 decembrie la Galați

229
0
DISTRIBUIȚI
Scrisori pentru Moș Crăciun - 5 și 12 decembrie la Galați

Marili este o trupă de animație din Galați care a apărut ca urmare a pasiunii lor de a aduce zâmbete pe chipul celor mici. Pe plan local au ajuns foarte cunoscuți și anul trecut au avut primul lor spectacol care a fost un real succes. Iubite de copii, personajele de la trupa de animație Marili din Galați au pregătit o surpriză pentru cei din oraș.

Cu un succes răsunător, reușind să vândă 500 de bilete în doar o săptămână, anul trecut, spiridușii lui Moș Crăciun revin și anul acesta cu o poveste plină de năzdrăvănii. Așadar pe 5 si 12 Decembrie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați va fi spectacolul pentru copii Scrisori pentru Moș Crăciun.
Spectacolul este o creaţie proprie a trupei Marili, o scenetă de Craciun, ce durează aproximativ 1h, o poveste plină de năzdrăvănii, în care Rudolf, renul lui Mos Craciun încurcă sacul cu scrisori cu sacul cu morcovi.. şi distruge dorintele copiilor. Ajutoarele Moşului, împreună cu cei din public reuşesc să refacă toate scrisorile distruse şi împreună salvează Crăciunul!

(Copiii până în 3 ani nu plătesc bilet, pot fi ţinuţi de un părinte în brate şi se achită un singur bilet)

Copiii mai mari de 3 ani: 30 RON
ADULŢI: 30 RON

Detalii şi bilete: 0746 589 0601 (Ilioara), la Club X si 0 din Ţiglina 1, bloc PS 14 C.

Hai la spectacol! Din repertoriu amintim “Gândacelul”, “Ciocolata”, “Dansul prieteniei”, “Crăciunul este aproape”, “Moş Crăciun e-aproape de noi”, “Spiriduşii lui Moş Crăciun”, ‘’Noapte de vis’’, “Pizza”, “Ne învârtim”, etc. Copiii vor cânta şi vor dansa alături de personajele spectacolului, iar în final vor trage împreună concluziile zilei. Unele surprize se păstrează pentru atunci pentru a exista un farmec specific sărbatorilor de iarnă.
Scenariul: Arbune Ilioara
Personaje: Arbune Ilioara, Andreea Serban, Chirila Mirela, Ema Postolache, Andreea Sburlea, Bianca Rubica, Irina Mocanu, Stoica Andreea, Chiriac Iuliana, Radu Postolache și Antonio Morosanu.

Citește și articolul: Ne place? Nu ne place? Ne place… Galați City App?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.