Scufiţa Roşie revine duminica aceasta pe scena Teatrului Gulliver

0
Scufiţa Roşie

Scufiţa Roşie, Lupul cel mândru şi flămând, Bunicuţa, Vânătorul şi celelalte personaje simpatice din poveste se vor întâlni cu cei mici, în această duminică, începând cu ora 10.30, la Teatrul Gulliver.

Pe un text savuros, adaptat după povestea clasică scrisă de Charles Perrault, pus în scenă sub formă de dialoguri rimate de regizorul Daniel Stanciu, îşi fac apariţia, rând pe rând, marionetele de mici dimensiuni. Spectacolul este interactiv şi inedit prin faptul că este spusă cu accente comice de către un spiriduş şi un povestitor, care se află într-un permanent dialog cu sala. Aceştia se întrec în a câştiga simpatia copiilor, care vor decide cine va spune povestea.

Păpuşile sunt mânuite cu măiestrie de actorii Aurelian Iorga, Marian Sterian, Ramona Păuc, Elena Marin şi Eduard Şişu. Fondul muzical foarte dinamic si variat este conceput de Daniel Stanciu, cel care semnează şi scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu. La finalul reprezentaţiei, „Scufiţa cea isteaţă / Pentru voi are-o povaţă / Cu străini să nu vorbiţi / Dacă vreţi să n-o păţiţi!”

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Acestea pot fi cumpărate atât online, de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Bilete – Cumpără bilete online sau accesând direct linkul https://bilete.teatrul-gulliver.ro/. În plus, metoda clasică de achiziţionare a biletelor, înainte de începerea spectacolului, este în continuare valabilă.

Citeste si : A doua parte a KineDok debutează joi, 20 septembrie – la Muzeul de Artă Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.