Au început lucrările de amenajare la Rondoul din Micro 19

0
Au început lucrările de amenajare la Rondoul din Micro 19

Rondoul din Micro 19 va fi amenajat, iar pentru această lucrare, Primăria municipiului Galați informează că s-au finalizat lucrările de reparație a suportului de ceas și s-a montat deja sistemul de ceasuri electronice sincronizate cu 4 fețe.

Licitația pentru aceste lucrări a fost câștigată de S.C. Prosim Media & Publicity S.R.L., iar valoarea totală a contractului este de 31.000 de lei fără T.V.A. Garanția sistemului electronic este de 36 de luni.

Zilele următoare vor începe lucrările pentru instalarea sistemului de irigare pe suprafața rondoului, dar și pe cele două zone din vecinătate. Suprafața pe care va fi montat sistemul este de 1.600 de metri pătrați. În urma licitației, oferta declarată câștigătoare pentru realizarea acestor lucrări este cea care aparține Asocierii S.C. Passiflora Grande Green S.R.L. și Mercoinstal Construct S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 84.000 de lei fără T.V.A.

După montarea sistemului de irigaţii, toată suprafaţa menţionată va fi amenajată cu rulouri de gazon şi insule cu arbuşti decorativi.

Știai că Șantierul Naval Damen Galați aniversează 125 ani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.