Se deschide Magazinul Online de Fapte Bune Leru.ro 2023

0
Leru 2023

Cauza caritabilă susținută de Leru.ro în 2023: EMPREYouth, Ediția a II-a – Program de educație antreprenorială pentru 20 de liceeni talentați.

Asociația Open Hub, cu sprijinul Thecon, organizează, pentru al 5-lea an consecutiv,programul caritabil Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune, unde voluntari, donatori, companii și toți cei interesați sunt invitați să se implice în susținerea unei cauze diferite de la o ediție la alta.

Anul acesta, comunitatea Leru se mobilizează din nou pentru a strânge fonduri destinate educației financiare și antreprenoriale a unor liceeni valoroși, provenind din medii defavorizate. Aceștia vor fi selectați pentru a participa la EMPREYouth, Ediția a II-a, program implementat de Asociația Pentru Antreprenoriat din România (APAR). Ediția I EMPREYouth, susținută de Leru în 2022 a fost, de altfel, de un real succes.

Liceenii vor beneficia de un program intensiv de educație antreprenorială și de mentorat, care le va mări șansele de a-și contura un viitor financiar sustenabil. Tinerii vor lucra inclusiv la idei de business proprii, pe care le vor prezenta în fața unor potențiali finanțatori și chiar vor primi șansa de a implementa ideea de business cu ajutorul mentorilor desemnați în programul EMPREYouth.

Magazinul Leru.ro se deschide la Noaptea Elfilor

Cu ajutorul a zeci de voluntari care donează expertiză sau creează obiecte handmade, relansăm magazinul online shop.leru.ro, la evenimentul Noaptea Elfilor, desfășurat Marți, 28 Noiembrie 2023. Într-un Maraton al Faptelor Bune, profesioniști voluntari din domeniul IT și nu numai ne vor ajuta să reconstruim Magazinului Online de Fapte Bune, într-un nou format, adaptat la un concept din 2023.

Astfel, relansăm și anul acesta invitația de a dona prin intermediul Shop.leru.ro, scopul fiind ca, prin intermediul donațiilor colectate până la finalul lunii decembrie, să strângem suma de 150.000 de lei, necesară pentru organizarea programului EMPREYouth.

Cum poți susține EMPREYouth, Ediția a II-a, proiectul Leru.ro 2023?

Pentru a-i ajuta pe cei 20 de tineri să își contureze un viitor financiar sustenabil, le propunem donatorilor mai multe modalități de implicare pentru a atinge împreună target-ul de 150.000 lei.

Ambasador pentru Leru.ro. Prin înscrierea ca ambasador vei promova Tabăra de educație financiară și antreprenorială și vei strânge ce sumă de bani vrei sau poți. Îți vom pune la dispoziție, în platforma Leru.ro, propria pagină de ambasador, unde gestionezi donațiile strânse de tine exclusiv prin metode online.

ÎNSCRIE-TE CA AMBASADOR AICI

Influencer pentru Leru.ro. Prin înscrierea ca influencer vei promova în rețeaua ta de contacte Tabăra EMPREYouth, Magazinul Online de Fapte Bune Leru.ro și produsele / serviciile care ți-au atras atenția pe shop.leru.ro. Astfel, vei contribui indirect la creșterea cuantumului donațiilor colectate prin platforma Leru, pentru ca cei 20 de liceeni să participe la programul de educație financiară și antreprenorială.

ÎNSCRIE-TE CA INFLUENCER AICI

Donații în servicii sau produse. Poți ajuta cauza EMPREYouth prin donații directe de bunuri sau servicii care îndeplinesc câteva criterii minime. Echipa de voluntari Leru.ro va procesa donația pe shop.leru.ro, de unde să poată fi achiziționată de cei care doresc să îi susțină programul EMPREYouth.

DONEAZĂ PRODUSE/SERVICII AICI

Cadouri cumpărate de pe Leru.ro. Cea mai simplă metodă de a susține educația și faptele bune cu impact pe termen lung este să achiziționezi (cu plata exclusivă cu cardul) unul dintre produsele ce vor fi disponibile pe shop.leru.ro. Valoarea cumpărăturilor este transformată în donație directă ce va contribui la realizarea taberei de educație financiară și antreprenorială EMPREYouth.

Direcționarea impozitului pe venit. Dacă ai o microîntreprindere, poți directiona 20% din impozitul pe venit. Legea 30/2019 permite microîntreprinderilor să deducă sponsorizările făcute către entitățile non-profit din impozitul pe venit. Astfel, această sumă se transformă în fonduri pentru programul EMPREYouth.

Ce am realizat în edițiile anterioare Leru.ro?

În 𝟐𝟎𝟐𝟐: am strâns 15 burse pentru 15 elevi de liceu, oferindu-le șansa de a participa la prima ediția a EMPREYouth – Tabăra de educație financiară și antreprenorială. Fonduri totale colectate: 𝟗𝟏.𝟏𝟎𝟔 lei.

În 𝟐𝟎𝟐𝟏: am strâns 11 burse anuale pentru 11 elevi de liceu (programul „Un sat, un copil” – Fundația „Inimă de Copil” Galați). Fonduri totale colectate: 𝟔𝟔.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

În 𝟐𝟎𝟐𝟎: am sprijinit 54 de copii, fie pentru a ține pasul mai ușor cu școala online, fie pentru a urma ateliere de economie socială (beneficiari ai Fundației „Inimă de Copil” Galați). Fonduri totale strânse: 𝟑𝟕.𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

În 𝟐𝟎𝟏𝟗: am susținut două proiecte implementate de Fundația Comunitară Galați: Fondul Științescu (educație STEM) și Fondul Generații (grupuri de socializare ce implică vârstnici, adulți, copii). Fonduri totale strânse: 𝟏𝟑.𝟓𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢.

Cine sunt organizatorii ediției 2023 Leru.ro – Magazinul Online de Fapte Bune?

Asociația pentru Antreprenoriat din Romania (APAR), fondată în 2007, are ca scop dezvoltarea mediului de business și propunerea de schimbări legislative benefice. APAR se implică activ în evenimentele antreprenoriale și în sectorul IMM, promovând educația antreprenorială în rândul tinerilor.

Asociația OpenHub este o comunitate de pasionați ai tehnologiei și comunicării, care atrage atât studenți aflați la primii pași în domeniu, cât și reprezentanți ai companiilor de top din Galați și din întreaga țară.

Thecon oferă soluții SEO, WebDesign, Pay per Click(PPC), SEM și Marketing Online de ultimă generație pentru companiile și organizațiile de orice talie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.