Seawolves MC Tulcea te invită la MotoDelta Fest 2019

0
201
Seawolves MC Tulcea te invită la MotoDelta Fest 2019

Seawolves MC Tulcea vă invită și anul acesta la întrunirea moto MotoDelta Fest de la Valea Fagilor pentru a vă bucura de natură, bere rece, concerte şi voie bună. Ca de obicei intrarea este liberă pentru motocicliști, iar ciorba de pește cu mujdei este oferită din partea casei.

Vineri, 9 august, vor urca pe scenă: Magica și Lupu’ cel Rău

Sâmbătă, 10 august: Trupa Over, Omul din Sarmisegetuza, dar și ceva muzică folk/rock la foc de tabără cu Trupa Duba.

Evenimentul se va desfășura în perioada 9 august, începând cu ora 15:00, până pe 11 august, la ora 18:00, în Valea Fagilor, Luncavița. Locul este o pădure cu poieniță, pe malul unui lac, unde veți găsi și soare și umbră.

Lupu’ cel Rău s-a înfiinţat în 2012 şi este format din membri cu multă experienţă muzicală: Eugen Brudaru – voce (Fortuneteller, White Walls), Bogdan Costea – chitară (Interitus Dei, Magica), Cristian Popescu – bas (Hangover) şi
Theo Scrioşteanu – tobe (MT Place, Magica). Trupa cântă un heavy-metal melodic cu accente moderne.  Până acum Lupu a bifat participări la mai multe festivaluri printre care și MotoDelta Tulcea 2016 şi 2017.

Over Band înseamna patru muzicieni experimentați, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de coveruri care acopera segmentul “pop-rock-blues”.
Originile trupei datează din 2005 însă după câteva schimbări de componență și nume, din septembrie 2006 se numesc “OVER”. De atunci au cântat în diverse cluburi de profil din țară și străinătate la diferite ocazii festive, concerte aniversare, bifând si câteva festivaluri de renume.

Sursa: Facebook

Te-ar putea interesa și Transport gratuit cu trenul pentru studenții până în 35 de ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.