Cadoul perfect, şedința foto de Crăciun într-un decor de poveste

0

Echipa noastră se specializează continuu în ceea ce priveşte şedințele foto, atât cele de eveniment cât şi cele tematice, precum şedința foto de Crăciun.
Experiența de peste 10 ani în domeniu şi cliențîi cu standarde înalte, care ştiu ce vor, ne recomandă, ne provoacă şi ne încurajează să oferim servicii profesionale şi să punem toată inspirația noastră la dispoziția clientului.
Şedința foto de Crăciun presupune că, preț de 40-50 minute să vă lăsăți frâu liber imaginației în studioul nostru, transformat acum în Casa lui Moş Crăciun.

Spiridușii moșului vă promit o experiență profesională care se desfășoară în cele mai bune condiții.
Echipamentul profesional și perfecționarea continuă a fotografilor noștri, vă garantează materiale de cea mai bună calitate și satisfacția colaborării cu un studio profesionist.Cea mai confortabilă cameră de oaspeți vă stă la dispoziție, atât pentru acomodare cu locația și cu echipa noastră dar vă oferă și posibilitatea de a vă schimba vestimentația, de a hrăni bebelușul, dacă este cazul, de a lua o mică pauză, în cadrul ședinței foto.

Experiența ne-a învățat că pentru o ședința foto de succes, este foarte important să ai spațiu de desfășurare, să îți lași imaginația să zburde, copilașii să aibă loc să se joace, spațiul să nu reprezinte o constrângere. De aceea, vă punem la dispoziție aproximativ 60 m² de spațiu de desfăşurare pentru decoruri, pentru o experiență plăcută și relaxantă.

Moșul a avut grijă să încălzească bine căsuța, pentru a asigura de zâmbetul celor care îi vor trece pragul. Temperatura este una foarte plăcută, optimă atât pentru copilași cât și pentru adulți, fiind cuprinsă între 22-24°C, contribuind la starea de bine și bunul mers al ședinței foto.

Pentru ca experiența la studioul nostru să fie impecabilă, ne-am asigurat că dispunem de un decor tematic bogat, care, alături de chipul persoanelor dragi, creează un cadru de poveste.Chiar dacă timpul de predare esre redus la minim, respectiv 2-3 săptămâni, vă punem la dispoziție fotografiile în format electronic, la care aveți acces prin intermediul platformei noastre interne, Evie.

Pe lângă toate facilitățile pe care le-am enumerat succint, vă garantăm zâmbete și voie bună de la început până la sfârșitul colaborării noastre adică şedința foto de Crăciun.

Suntem deschişi oricărui sfat şi primim cu drag orice sugestie. De la an la an, clienții noştrii se implică din ce în ce mai mult, personalizându-şi şedința foto prin costumații tematice, accesorii, idei şi prin zâmbetul şi bucuria fiecăruia. Nu ezitați să ne vizitați atât în mediul virtual, pe site-ul nostru www.creativeartphotostudio.ro şi pe rețelele de socializare ( Facebook: CreativeArt – Photo Studio, Instagram @creativeartphotostudio)cât şi la studio, pe Str. Traian, Nr. 12.

Dacă ați beneficiat sau încă nu de serviciile noastre, vă invităm să acceptați invitația noastră lansată pe pagină de facebook, la un concurs a cărui miză este foarte mare.
Grăbiți-vă! Mai sunt doar câteva zile până la extragerea câștigătorilor la şedința foto de Crăciun.

Și fiindcă știm cât de greu este să găsești cadoul perfect pentru cei dragi, și în același timp, sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, vă venim în întâmpinare cu cel mai nou concept de cadou, oferit de studioul nostru: Voucherul cadou CreativeArt Photo Studio.

Voucherul îi oferă beneficiarului posibilitatea de a profita de serviciile CreativeArt PhotoStudio, în funcție de valoarea voucherului.

 

Cu ajutorul Voucherului Cadou CreativeArt poți beneficia de diverse produse şi servicii, precum:
– şedință foto în studio
– şedință foto outdoor
– şedință foto+ album
– album foto

Țuțu Ionatan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.