Unde poți face ședințe foto cu tematică de Crăciun în Galați

3
Unde poți face ședințe foto cu tematică de Crăciun în Galați

Cea mai frumoasă perioadă din an este aproape! Vrei să imortalizezi momente speciale în cadrul unei ședințe foto cu tematică de Crăciun, alături de familie, prieteni și apropiați? Iată câteva idei de studio-uri foto din Galați unde poți merge să te bucuri împreună cu cei dragi de magia sărbătorilor!

Creative Art Photo Studio

epantofi.ro

Creative Art Studio a pregătit deja cele două decoruri pentru Creative Christmas de anul acesta ! Aceștia vă vor întâmpina cu idei originale și atmosferă primitoare și încântătoare!

Programările se fac prin mesaj privat! Perioada de desfășurare: 14 Noiembrie – 14 Decembrie.

Facebook – CreativeArt – Photo Studio sau Whatsapp – 0744 182 121 / 0755 299 763; Adresă: Str.Universitatii , nr.20, Galati.

Blitz Studio

Surprinde magia sărbătorilor de iarnă și oferă-ți ție și familiei tale cele mai frumoase amintiri prin intermediul unei sedinte foto de Crăciun la Blitz Studio.  Ai pregătite patru decoruri tematice rupte din basm, împodobite cu brazi, jucării, luminițe și ornamente colorate, pentru a recrea atmosfera caldă și veselă din perioada Crăciunului.

answear.ro

Ședința foto durează 1 oră, pentru a avea suficient timp de acomodare cu decorurile și cu aparatul foto. În funcție de preferințele tale și de buget, poți alege unul dintre cele două pachete puse la dispoziție de studioul Blitz, foto sau foto cu animator. De asemenea, vei avea la dispoziție o serie de materiale opționale pe care le poți adăuga în pachet, pentru a-ți aminti cu drag de aceste momente pentru totdeauna.

Vei putea rezerva o astfel de ședință foto în perioada 1 noiembrie – 23 decembrie.

Detalii la nr. de telefon: 0749 270 232; Adresă: Strada Odobesti, Nr 1bis, Corp C6, camera 2302, Galati.

Gose Bump Studio

Anul acestea ședințele tematice de Crăciun la Gose Bump Studio vor începe cu data de 15/11 .

Vor fii două tematice, ce au 70% culoarea alb, cu căldură luminițelor de Crăciun.

Ședința durează între 45 de minute și o oră în funcție de planul ales. Poți opta pentru unul dintre cele trei pachete: 30 de imagini digitale în galerie online, 40 de imagini digitale în galerie online + 30 de fotografii printate sau 50 de imagini digitale în galerie online + album premium cu toate fotografiile printate.

Oferta pentru ședința foto de Crăciun este valabilă în perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2022. Ședințele efectuate după 20 decembrie vor avea prețul cu 30 % mai mare.

Perioada ședințelor de Crăciun este 15 noiembrie – 15 ianuarie.

Rezervările se pot face direct pe pagina sau la 0770 711 598; Adresă: St Gheorghe Doja nr 3 Bloc 8A, sc 2 parter, Galati.

Kozak – Family Studio

În acest an, întreg studioul Kozak a îmbrăcat haină de sărbătoare! Decorurile sunt realizate cu gândul de a vă simți ca acasă! Poți alege unul dintre cele 4 decoruri, pe care le-au pregatit cu multa daruire pentru voi!

Sedințele foto se vor desfășura în perioada 7 noiembrie – 18 decembrie.

Mai multe detalii la nr. de telefon: 0749 435 998 ; Adresă: Str. Traian, nr.12, Galati.

Foto Adda

Luminițele și bradul de Crăciun ale studio-ului Adda Foto va așteaptă la cea mai magică ședința foto într-un cadru special. Timpul va rămâne în loc pentru dumneavoastră pentru a pleca cu amintiri și o experiență de neuitat.

Pentru a face o rezervare puteți trimite un mesaj pe pagina de facebook sau să apelati la numarul de telefon 0771292511; Adresă: Str.1 Decembrie 1918 ,Nr.17, Bloc A, Sc 3, Galati.

Alexandru Catalin – Fotograf de familie

Fotografiile de la ședința foto de Crăciun pot fi scoase la imprimantă, le puteți pune pe cărți poștale și le puteți trimite rudelor. La ședința foto de familie se pot realiza fotografii cu mama, tata și copiii îmbrăcați în pulovere cu modele de Crăciun. Dacă doriți să aveți poze de Crăciun de la ședința foto cu care să vă impresionați familia atunci puteți să vă asortați îmbrăcămintea.

Contact : 0751 886 349; Adresă: Galati – Bulevardul Dunarea.

Atelierul Irinei – Studio Foto & Video

Ho ho ho! Studioul Atelierul Irinei din str Domneasca nr 193, vă așteaptă cu trei decoruri magice, unde vă veți putea bucura împreună cu familia de atmosfera caldă de Crăciun.

Sedințele foto se vor desfășura în perioada 20 noiembrie – 23 decembrie.

Programari pe whatsapp la 0773 919 630 sau mesaj privat pe pagina de facebook!

Studio Foto Concita Alexandru Photographer

Trăiește emoțiile sărbătorilor de iarnă la Studioul Concita într-un decor speacial de Crăciun.

Ședințele foto se vor desfășura în perioada 30 Octombrie 2022 -10 Ianuarie 2023.

Programarile se fac atat la numarul de telefon 0775 610 891 cât și prin mesaj privat.

White Studio Galați

Bucură-te de timp de calitate și o atmosferă minunată de Crăciun în unul dintre cele două decoruri de sărbătoare din cadrul studioului White.

Programări la nr. de telefon:0729 868 422 sau prin mesaj privat pe pagina de facebook. Adresă: Strada Brăilei, Galați.

Trandafir Danut Photography

Alege unul dintre cele 3 decoruri de la Studioul Trandafir Dănuț Photography și descoperă magia Crăciunului împreună cu familia într-un cadru de poveste.

Programări la nr. de telefon: 0767 219 443 sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Trandafir Dănuț Photography.

Tu la ce studio faci ședința foto de Crăciun anul acesta? De ce ții cont când alegi locația?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.