Participă și tu la Semimaraton Brăila 2021 și oferă șansa unui nou început!

0
Semimaraton 2021 Brăila

Traseul concursului Semimaraton Brăila 2021 este un traseu perfect pentru recordul personal.
Nu o spunem noi, o spun alergătorii care au alergat în 2019 la Semimaraton Brăila.

”Run Brăila este un eveniment caritabil și are că scop principal atragerea și educarea unui număr cât mai mare de tineri și de persoane cu o viață sedentară din Brăila și nu numai, incuranjand mişcarea în aer liber şi un stil de viaţă sănătos. Va așteptăm alături de noi pe 26 septembrie 2021 la prima ediție că să promovăm sportul caritabil.”

Competiția se va desfăşura pe străzile, pe aleile din Parcul Grădina Publică și pe Faleză din Brăila.

Zona de start/sosire a competiţiei va fi amenajată pe platoul din față Primăriei Brăila, Piață Independenței, nr. 1.

Pentru desfășurarea competiției, care cuprinde mai multe curse, avem următoarele trasee de parcurs:

Pentru proba de SEMIMARATON : Traseul de 7km va fi parcurs de 3 ori.

Start Piață Independenței(platoul din față Primăriei), Calea Călărașilor, Piață Traian spre stânga de la ieșirea de pe Calea Călărașilor, Calea Galați, B-dul. Al. I. Cuza, B-dul Panait Istrati, Str. Grădinii Publice, alei din Grădina Publică, Str. Dimitrie Bolintineanu, Str. Edmond Nicolau, Piață Poligon pe sensul giratoriu, Str. Oituz, Piață Traian în sens invers al sensului de la prima trecere prin Piață Traian, Str. Împăratul Traian, Str. Inginer Anghel Saligny, Str. Față Portului, Faleză, Str. Griviței, Calea Călărașilor(platoul din față Primăriei) – 7km

Pentru Cursa BRĂILENILOR ACTIVI – Traseul de 4km va fi parcurs 1 singură dată.

Start Piață Independenței(platoul din față Primăriei), Calea Călărașilor, Piață Traian, Str. Împăratul Traian, Str. Inginer Anghel Saligny, Str. Față Portului, Faleză, Str. Griviței, Calea Călărașilor(platoul din față Primăriei – Sosire) – 4km

Pentru Cursa 11 km: – Traseul de 4km continuat cu parcurgerea traseului de 7km.

Start Piață Independenței(platoul din față Primăriei), Calea Călărașilor, Piață Traian, Str. Împăratul Traian, Str. Inginer Anghel Saligny, Str. Față Portului, Faleză, Str. Griviței, Calea Călărașilor(platoul din față Primăriei) (traseul de la Cursa BRĂILENILOR ACTIVI), urmat de traseul de 7km de la SEMIMARATON parcurs o singură dată: Piață Independenței(platoul din față Primăriei), Calea Călărașilor, Piață Traian spre stânga de la ieșirea de pe Calea Călărașilor, Calea Galați, B-dul. Al. I. Cuza, B-dul Panait Istrati, Str. Grădinii Publice, alei din Grădina Publică, Str. Dimitrie Bolintineanu, Str. Edmond Nicolau, Piață Poligon pe sensul giratoriu, Str. Oituz, Piață Traian în sens invers al sensului de la prima trecere prin Piață Traian, Str. Împăratul Traian, Str. Inginer Anghel Saligny, Str. Față Portului, Faleză, Str. Griviței, Calea Călărașilor(platoul din față Primăriei – Sosire)

Distanță totală parcursă: 11km.

CURSELE COPIILOR:

Start Piață Independenței(platoul din față Primăriei), Calea Călărașilor și retur pe diferite distanțe funcție de categoria de vârstă a copiilor.

Participanţii la SEMIMARATON vor parcurge: 3 x traseul de 7km;
Participanţii la Cursa 11 km vor parcurge: 1 x traseul de 4km + 1 x traseul de 7km;
Participanţii la Cursa BRĂILENILOR ACTIVI vor parcurge: 1 x traseul de 4km;
Este responsabilitatea fiecărui concurent să îşi ţînă evidenţa turelor alergate la semimaraton și cursa 11km.

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Brăila poate însemna o schimbare în comunitate. În fiecare an susținem 2 proiecte importante ale comunității:

„Organizația pentru Copii și Adulți cu Nevoi Speciale TREBUIE! -filiala Brăila”

NOI SINGURI NU PUTEM SCHIMBĂ O LUME DAR ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBĂ LUMEA CUIVA!

Astfel TREBUIE! s-a asociat în parteneriate și rețele. În prezent este un membru activ al Federației Organizațiilor Naționale pentru Copil și promovează constant respecatrea drepturilor copiilor cu dizabilități
Beneficiarii programelor TREBUIE! sunt copii, tineri şi adulţi cu dizabilităţi mintale/asociate severe aflaţi în ocrotirea familiei deoarece noi părinţii de la TREBUIE, credem cu tărie că familia reprezintă mediul cel mai bun pentru creşterea şi dezvoltarea unui om.

Dar nici o familie, oricât de bună ar fi, nu poate să suplinească nevoia de viaţă socială aunui om. Viaţa de familie trebuie completată cu o viaţă activă în comunitate deoarece toţi oamenii au nevoie de prieteni, de comunicare şi mai ales de manifestarea și valorizarea abilităților lor speciale.

Pentru toate acestea există TREBUIE!

Date de contact aici.

„Asociaţia SOS AUTISM BRĂILA”

S.O.S. AUTISM BRĂILA are că și zi de naștere dată de 25.10.2013.

”În mod firesc, ne dorim să conștientizăm problema autismului, să găsim calea potrivită de a ne ajută copiii și mai mult decât atât, ne gândim la problemele tinerilor ce vor deveni în curând.

E un drum ce nu va fi neted deloc și nici lipsit de greutăți.

Ne dorim că alături de noi să avem suportul familiilor, prietenilor, terapeuților, dar și al autorităților.”, transmit organizatorii.

Date de contact aici.

Dacă îți dorești să faci parte din comunitate și să dai șansa la o viață mai bună, ai aici Formularul de înscriere.

Mai multe informații pe pagina de Facebook RunBrăila sau pe site.

Te-ar putea interesa și Facem Bine și ATLAS lansează un helpline pentru victimele violenței

Pentru a fi la curent cu toate noutățile din orașul tău, abonează-te la newsletter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.