Seminar de muzică și mișcare Orff pentru cadrele didactice

Seminar de muzică și mișcare Orff pentru cadrele didactice

22
0
DISTRIBUIȚI
Seminar de muzică și mișcare Orff pentru cadrele didactice

Asociația Cultură prin Muzică vă invită la un Seminar de muzică și mișcare Orff – Schulwerk pentru cadrele didactice din învățământul pre-primar și primar, Brăila.
Seminarul se va desfășura în datele de 19 și 20 octombrie 2019 în sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Brăila.

Cursurile vor fi susținute de Kristin Valsdóttir, profesor specialist Orff, decan al Departamenului de Educație artistică din cadrul Academiei de Artă din Islanda, cunoscută și apreciată în România cu ocazia proiectului internațional Cultură prin muzică / Culture through Music, organizat de către Arcub – Centrul cultural al Municipiului Bucureşti în parteneriat cu instituții din țară și străinătate și desfășurat la București în perioada 2015 – 2017.

Pe parcursul celor 10 ore de seminar, cadrele didactice își vor putea diversifica și perfecționa tehnicile și metodele de predare a muzicii prin pedagogia Orff – Schulwerk, metodă de predare – învăţare a muzicii de renume mondial.

În timpul seminarului se va pune accentul pe jocurile și mișcările muzicale, pe ritmurile și dansurile copiilor potrivite pentru grădiniță și școli primare. Scopul este de a oferi cunoștințe despre modul în care fiecare educator și învățător poate lucra cu muzica, cu elemente muzicale, de dans sau mișcare în sala de clasă. Participanții vor lucra aplicând ideile de bază și metodele de lucru specifice pedagogiei muzicale Orff – Schulwerk, respectiv explorarea, ecoul, improvizația și creația.

Înscriere:
La stagiul derulat în zilele de 19 și 20 octombrie 2019 pot participa maxim 45 de cadre didactice, iar taxa de participare este de 200 Ron.
Limba seminarului va fi limba engleză cu traducere consecutivă.

Pentru mai multe detalii și informații aici.

Proiect organizat de Asociația Cultură prin Muzică.
Parteneri: Inspectoratul Școlar Judeţean Brăila, Liceul de Arte “Hariclea Darclée” Brăila, Asociația Profesională a Educatoarelor EGIDA .

Te-ar putea interesa și Curs de dezvoltare personală NLP Practitioner în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.