Îndrăznește să visezi! E viața ta! – seminar de dezvoltare personală

Îndrăznește să visezi! E viața ta! – seminar de dezvoltare personală

53
0
DISTRIBUIȚI
Îndrăznește să visezi! E viața ta!

Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta? Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit încă? Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma astfel: Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc. Îmi doresc să-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.

“În acest seminar vom discuta despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii. Vom vorbi despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze. În afară de vise, vom mai vorbi și despre talente, vocație, dar și despre eșecuri și regrete. Vom conștientiza o parte din aceste talente, dar și cum putem învinge teama de nereușită. Vom identifica blocaje și convingeri limitative, cum putem evita amânarea și cum putem obține o mai mare claritate, pentru a ne împlini visele și, implicit, pentru a avea o viață mai implinită!”, spune autoarea acestui seminar.

INVESTIȚIA ta pentru acest seminar: 45 lei și 1h 30 min din timpul tău. * Elevii și studenții beneficiază de reducere 50% (22 lei). * Pentru cine a participat la minim 2 din seminariile mele, participarea este 30 lei. * Pentru cine vine însoțit de 2 prieteni/ prietene, accesul la seminar este gratuit.

Joi, 28 iunie, ora 18:00

LOCAȚIA: Str. Brăilei, Nr. 165B, Et. 1 (Clădirea Garanti Bank/ vis-a-vis de Liceul Pedagogic), Formularul de înscriere: http://eepurl.com/dxN5gP

Sursă foto: pixabay

Citeşte şi  Seminar gratuit Lorand Soares Szasz – cum să dezvolţi eficient afacerea ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.