Seminar de parenting pentru părinți, bunici și bone

Seminar de parenting pentru părinți, bunici și bone

44
0
DISTRIBUIȚI
Seminar de parenting pentru părinți, bunici și bone

Dacă vrei să știi cum poți să contribui la educația sănătoasă a copilului tău, mergi la un seminar de parenting pentru părinți, bunici și bone.
Vrei să alegi persoana cea mai potrivită pentru a delega rolul tău de părinte atunci când tu nu poți fi prezent?
Cum alegi bona potrivită?Cum să relaționezi eficient cu aceasta pentru binele copilului tău și care este avantajul reciproc?

Dacă ești un părinte ocupat, dar cu o minte deschisă și te interesează să afli răspunsul la una din aceste întrebări, înseamnă că ești pregătit să vii la un seminar de parenting, pe 17 octombrie 2019, ora 17:00, în sala de conferințe a hotelului Faleza, la seminarul gratuit: Nimeni, Niciodată, Nimic, Nu trebuie..!, organizat de Trust HR Team în colaborare cu specialistul nostru psiholog clinician Nicoleta Andrei, psihoterapeut de cuplu și familie, educator prenatal Lamaze, terapeut master Bowen, terapeut floral Bach și formator cu o bogată experiență în susținerea de cursuri de dezvoltare personală și parenting în Galați și în țară.

Intrare pe bază de invitație. Invitațiile se primesc gratuit în momentul înscrierii la numărul de telefon: 0771051271 sau printr-un mesaj aici.

Citește și “Scufița Roșie” – un spectacol inedit și interactiv pentru cei mici

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.