Traumele emoționale transmise din generație în generație

0
Traumele emoționale transmise din generație în generație

Pe 9 august va avea loc în Galaţi seminarul “Traumele emoționale transmise din generație în generație”.

Traumele emoționale transmise din generație în generație – Sănătatea și boala, două subiecte despre care se poate vorbi ore în șir din diverse abordări.Se poate vorbi despre sănătatea corpului fizic, despre cum să-l îngrijim, cum să  îl menținem în formă, cum să ne menținem în stare de bine. Dacă toate acestea lipsesc, apare starea de rău, de slăbiciune, care afectează viața în sens negativ; iar asta o numim boală. Dar sănătatea și boala nu apar doar la nivelul corpului fizic, ci se adresează și celorlalte niveluri ale omului: emoțional, mental, psihic, sufletesc spiritual, divin.

Că emoțiile îmbolnăvesc, se știe deja. În conferința anterioară s-a povestit despre asta, iar cei care au participat la atelier au început să înțeleagă și să aplice în practică recunoașterea emoțiilor și ștergerea „programelor”. Doar că, de multe ori, o boală sau un comportament nociv sunt moștenite din familie, iar ele duc la aceleași boli.
Se spune că sunt boli ereditare.

Părinții transmit prin codul genetic toate trăirile lor, toate emoțiile pe care le-au experimentat până în momentul concepției copilului. Tot ce au știut părinții, cu bune sau cu rele, se transmite în materialul genetic pe care îl conțin ovulul și spermatozoidul.

Copiii sunt, dacă vreți, varianta îmbunătățită a părinților lor, un fel de Windows 10. Ei știu tot ce știu părinții, doar că mai bine. Dar în materialul genetic primit de copii se află și problemele nerezolvate ale întregului arbore genealogic. De aceea, tot ceea ce nu a fost conștientizat de părinți și rezolvat, se va transmite generației următoare prin boli.

Mai multe despre acest subiect esti invitat să afli participând la conferința cu tema descrisă, care va avea loc vineri, 9 august 2019. Iar despre identificarea programelor și ștergerea lorse va vorbi la atelierele de sâmbătă, 10 august și duminică, 11 august.

ATENTIE! Accesul minorilor nu este permis! Urmăriți pagina evenimentului pentru a afla locul de desfăşurare.

Pentru înscrieri sunați la tel: 0745 077 724 – Demetra Berdilă

Sursa: Facebook

Citește și Ponei pentru copii – noua atracţie la Grădina Zoologică din Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.