Două spectacole de revistă și seri muzicale la Grădina de vară „Leonard”

0
39

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” invită publicul la un weekend cu muzică, voie bună și emoție, începând chiar de vineri!

Vineri, pe 19 iunie a.c., de la ora 20:00, sunteți așteptați la spectacolul Muzică și haz la Grădina de vară „Leonard”, spectacol care fusese programat pe 13 iunie, însă din pricina condițiilor meteo imprevizibile a fost amânat. Concertul-spectacol de revistă cu un titlu foarte sugestiv se dorește a fi o invitație la relaxare și la bună dispoziție. Startul la distracție îl vor da actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici și Alexandru Tatu, protagoniștii unor scenete și momente comice de succes din repertoriul teatrului. Șlagăre de top vor fi interpretate de soliștii: Silvia Niță, Mihail Anton, Cristina Isabela Ionașcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol și orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu. Baletul Teatrului va dinamiza scena prin ritm antrenant și energie.

Sâmbătă, pe 20 iunie, tot de la ora 20:00, urmează comedia muzicală O familie trăsnită, în regia lui Victor Zaharia, adaptată după un text de George Mihalache. Din distribuție vor face parte actorii: Florentina Andronic – debut (Mariana, soția), Mihail Anton (Mișu Georgescu, soțul), Adina Lazăr (Nuțica, servitoarea), Andrei Ardeleanu (Fănică Vârtej, asistentul), Paul Buța (Vasile Viva Villa, bucătarul), Alexandru Tatu (George Miclescu Săbăoan, pictorul), Viorica Mărăndici (Aglaie, mătușa) și Cristina Vasopol (Lidia, prietena Marianei). Muzica acestui spectacol poartă semnătura maestrului Eugen Dan Drăgoi, iar scenografia este asigurată de Rodica Gherghinoiu.

Continuă Serile muzicale duminică, pe 21 iunie, de la aceeași oră, cu spectacolul Mozartiana, în care îi vom asculta pe soliștii: sopranele Andreea Blidariu și Adelina Diaconu, mezzosoprana Florentina Soare, tenorul Florin Bobei, basul Sebastian Băncilă și baritonii Dominic Cristea și Constantin Lupu, care vor interpreta fragmente muzicale din opera Don Giovanni și alte pagini celebre din creația compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, alături de orchestra de cameră a Teatrului, sub bagheta dirijorală a maestrului Cristian Sandu.

Prețul unic pentru spectacolele din weekend-ul 19-21 iunie este de 21,6 lei, biletele putând fi achiziționate de la casieria Teatrului (0236.465.599), în intervalul orar afișat pe site-ul teatrului sau pe pagina de Facebook a instituției. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și online.

Echipa Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorități pentru ca publicul să beneficieze de prevenția necesară în această perioadă, pentru a fi în siguranță. Accesul în Grădina „Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanțarea socială de 2 metri între scaune și purtarea măștilor pe tot parcursul reprezentației artistice.

Citește și: Expoziție impresionantă de pictură – ”Amintirea Apelor„

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.