Shoplifters Film la #Cinefeel – Miercuri, 5 decembrie

0

Credem că omenirea ar fi mult mai fericită și împlinită dacă ar consuma mai puțin, dar ar oferi și ar iubi mai mult.
Iar “Shoplifters” este unul dintre cele mai uimitoare filme ale anului 2018 și doar acum ai ocazia să îl vezi la #Cinefeel.

Un film mult așteptat și premiat la Festivalul de la Cannes de anul acesta, în regia lui Hirokazu Kore’eda, câștigătorul Palme d’Or 2018. Cam așa, cum emoțiile nu numai că se simt, dar pot fi controlate. Cu toate astea, nu ne învață nimeni cum să o facem. Dar un film bun ca acesta ne dă o lecție și ne face să ne trezim mai bine, să ne vedem, să fim.

Cineastul japonez Hirokazu Kore’eda s-a aflat anul acesta pentru a şaptea oară în Competiţia oficială a Festivalului de la Cannes, unde mai fusese premiat, în 2013, pentru Like father, like son (Premiul Juriului şi Menţiune specială a Juriului ecumenic).
Legăturile de familie se numără printre principalele teme pe care le abordează în filmele sale, ceea ce i-a determinat pe critici să-l compare cu regizorul japonez Yasujirō Ozu.

Un pic, așa să știi: După ce comit o serie de furturi, Osamu și fiul său întâlnesc o fetiță, în frig. Deși la început refuză să o primească, soția lui Osamu află că micuța este maltratată de părinți și se hotărăște să aibă grijă de ea. Par să trăiască fericiți, chiar dacă sunt o familie săracă și supraviețuiesc cu greu din banii obținuți prin jafuri și alte infracțiuni. Însă un incident neprevăzut va scoate la iveală secrete nebănuite și va pune la încercare legăturile care îi unesc de atâta vreme.
Mai multe afli dacă mergi la film!
Încă mai sunt bilete!

🎥 •• “Shoplifters” Film (2018) 🎥
Regia: Hirokazu Koreeda
Cu: Lily Franky , Sakura Andô , Mayu Matsuoka
—————————————————————————
•• Miercuri, 5 Decembrie| 19:00 | Cinefeel
Cinematograf de Artă, Centrul de Creaţie Brăila, Piaţa Traian, Nr. 2, Etaj 1, intrare prin Calea Galați

Rezervă Bilete: 0720 562 933

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Una bună, 9 așa și-așa Union Jack Pub

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.